Compania

Firma RHEINZINK s-a format în 1966 prin fuziunea întreprinderilor Grillo Stolberger Zink cu Uzinele Metalurgice Germane Unite. Astăzi RHEINZINK este o companie a concernului Grillo ce oferă locuri de muncă pentru mai mult de 700 de angajați. Există filiale și reprezentanțe de vânzări în întreaga lume. De mai mult de 50 de ani, grupul RHEINZINK produce la fabrica sa din Datteln titan-zinc de înaltă calitate disponibil în diverse suprafețe.

Titan-zincul RHEINZINK se utilizează la învelitori, lucarne, placări de faţadă și sisteme de jgheaburi și burlane. Titan-zincul de la RHEINZINK este foarte popular, fiind un material modern cu o largă aplicabilitate în design. Mulți arhitecți renumți pe plan internaţional, precum Daniel Libeskind, Frank O. Gehry sau  regretata Zaha Hadid au descoperit acest material şi au apreciat beneficiile sale. Mulţumită durabilității sale şi ratei ridicate de reciclare, RHEINZINK este alegerea preferată pentru sistemele clasice de drenaj a apei de ploaie de pe acoperiş, folosind jgheaburi şi burlane.

Inovația ca principiu director

La nivel mondial, RHEINZINK, este Numărul Unu ca producător de titan-zinc. Când vorbim despre titan-zinc, toată lumea se raportează la standardele de calitate setate de RHEINZINK. În decursul a 50 de ani, RHEINZINK, în calitate de prim producător de zinc ca material de construcții, a înlocuit procesul de roluire tradițională cu o nouă tehnologie, cu laminoare de roluire pe suprafețe întinse. De când inovația s-a extins la nivel industrial, au fost setate repere de dezvoltare proprie, de exemplu tehnica de prepatinare. RHEINZINK a inventat procedura tehnică, iar în rol de inventator o poate îmbunătăți în exclusivitate.

În viitor, toți competitorii noștri se vor orienta în funcție de inovațiile noastre. Noile linii de produse RHEINZINK: CLASSIC, artCOLOR și prePATINA extind portofoliul nostru de produse. Acestea reprezintă, nu doar cea mai largă gamă de produse manufacturate din titan-zinc, dar ating chiar și cele mai înalte așteptări ale tuturor partenerilor noștri. Urmărim întocmai sloganul companiei noastre: ALWAYS BETTER.

Un mediu protejat cu produse durabile

Nu sunt multe alte materiale cu o evaluare favorabilă a ciclului de viață ca RHEINZINK: cantitatea de energie necesară pentru a obține și procesa zincul este extrem de scăzută. Emisiile sunt reduse la minim datorită instalațiilor sale de producție "state-of-the-art". Produsele RHEINZINK pot fi reciclate 100%: în zilele noastre o treime din fiecare produs RHEINZINK este format din zinc reciclat ce a mai fost o dată folosit la construcții. După evaluarea cuprinzătoare a întregului ciclul de viață al materialului, RHEINZINK a fost certificat drept produs ecologic pentru construcții de către organizația independentă - Institutul de Construcții și Mediu (Institut Bauen und Umwelt e.V.-IBU) în 1999.

Versatilitatea – apreciată de arhitecți peste tot în lume

Arhitecți internaționali aleg RHEINZINK pentru a da expresia perfectă proiectelor lor. Pentru ei, marea atracție la RHEINZINK ca material este varietatea enormă ce o oferă: de la avant-garde, la acoperișuri și fațade tradiționale, RHEINZINK reprezintă întotdeauna o soluție funcțională de înaltă calitate. Soluțiile sunt amplificate de o gamă largă de accesorii: de la placări de lucarne, de coșuri de fum, acostamente, intradosuri sau uși de garaj, accesoriile RHEINZINK se combină cu orice stil arhitectural și orice alte materiale, fiind garantate pentru a fi punctul de atracție al fiecărei clădiri.

 Videoclipul de imagine RHEINZINK

RHEINZINK worldwide

Ne puteți contacta la:
 
telefon: 0040 268 546550
fax: 0040 268 546551