Atenţie! Dacă aveţi probleme cu vizualizarea acestui newsletter, faceţi click aici.
06/2014
Uimitoarea Casă Val oferă o viziune de vis

Casa Val din Escazú, San José – Costa Rica, oferă o priveliște uimitoare asupra orașului și a munților îndepărtați, purtându-ne cu gândul, chiar dacă vara este pe sfârșite, la o permanentă vacanță!

Reședința dispune de o curte interioară ce îmbină spațiul de interacțiune pentru familie cu atributele sociale, un loc plin de lumină, apă și verdeață. Locuința izbitor de modernă, amplasată pe deal pentru a profita din plin de priveliștea ce o înconjoară, și pentru a nu îi fi restricționat în nici un fel accesul vizual prin marile ferestre de sticlă, este pusă în valoare de multă lumină naturală și materiale de lux. “Jaime Rouillon Arquitectura” din San José, a proiectat acestă construcție pe o suprafață de aproape 600 m2, proiectul înglobând 150 m2 de panouri falț în unghi drept și panouri Soffit de la RHEINZINK, toate fiind fabricate și montate de MetalTech – SUA, distribuitor RHEINZINK din Peachtree City, statul Georgia. S-au folosit placări de 0,8 mm grosime, material RHEINZINK prePATINA, nuanța graphite-grey.

Casa de arhitectură “răspunzătoare ” de proiectarea și construcția acestei reședințe de poveste, promovează stilul arhitectural “unu la unu”, designul de interior și cel exterior (materialul fiind folosit atât la exterior cât și în interior), oferă spațiului o identitate proprie, având în final un rezultat unic. “Materialele sunt alese cu grijă ca o reprezentare a nevoii clientului”. Înțelegerea și respectul manifestate față de mediu, contribuie la realizarea unui proiect funcțional sănătos.

Fotografiile au fost realizate de Sergio Pucci.

Pentru detalii referitoare la această temă accesați secțiunea de Informații din partea stângă jos a acestui newsletter. E-mailul Dvs. va fi direcționat spre noi la adresa info@rheinzink.ro

Dacă aveți alte întrebări sau sugestii pentru noi și doriți să ni le faceți cunoscute accesați secțiunea Idei.

De asemenea, puteți intra în contact cu noi direct de pe pagina de internet www.rheinzink.ro , accesând secțiunea Contact.


În conformitate cu Legea 365/2002 privind comerţul electronic, acest mesaj nu este şi nu poate fi considerat spam, deoarece:
  • acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar
  • adresa d-voastră de e-mail a fost găsită fie pe un site public, fie într-un ghid de afaceri, fie în adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri de afaceri
  • acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita sa beneficiaţi de serviciile companiei noastre şi vă este transmis în dorinţa de a vă ţine la curent cu cele mai noi şi mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru că inţelegem şi apreciem intimitatea d-voastră ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greşeală la dvs.
Acest mesaj este o cerere de comunicare din partea noastră de a vă trimite materiale informative cu referire la serviciile pe care le oferim. In cazul în care nu sunteţi interesat vă rugăm ignoraţi acest e-mail. Conform legislaţiei României, orice firmă are dreptul la o încercare de comunicare comercială cu o anumită persoană.