Atenţie! Dacă aveţi probleme cu vizualizarea acestui newsletter, faceţi click aici.
01/2012
Pregatit pentru orice destinație: RHEINZINK.

Numele echipei României și numele
proiectului acesteia: PRISPA. Scopul proiectului îl reprezintă inventarea soluțiilor alternative cu costuri scăzute ale sistemelor folosite, mai accesibile orientării către tradițiile rurale, întoarcerii la origini.

Obiectivul casei PRISPA este nu doar
de a fi unul dinte cei 19 participanți la SOLAR DECATHLON EUROPE Madrid 2012 în perioada 14–30 Septembrie, cu un cost estimat de producție și montare-demontare de aprox.125.000 Euro, ci de a oferi prin confort, tehnologie inovativă și materiale folosite un stil de viață simplu și modern la un cost de producție de
serie de aprox. 70.000 Euro, preț atractiv având în vedere multiplele avantaje pe care le garantează printr-un trai sănătos și apropiat de natură în primul rând.

Fluxul energiei din exterior circulă liber spre interior, prin intermediul
elementului specific tradițional și totodată inovator reprezentat de PRISPĂ. Casa se poate monta și demonta ușor, îi poate fi schimbată amplasarea prin
utilizarea sistemului OSB din lemn, cu rezistență sporită în cazul asamblărilor
și dezansamblărilor repetate.

Fișa tehnică ne vorbește despre modulul de recuperare al căldurii și garantare a aerului proaspat la interior printr-un ciclu by-pass atunci când temperatura exterioară depășește 20 grade. Inerția termică se asigură prin panourile radiante de la exterior și stratul de lut de pe pereții interni ce menține umiditatea aerului la interior.

Energia estimată a fi produsă de casa solară este de aprox. 11.594kWh/an,
în timp ce pentru consumul propriu sunt necesari doar 6.435kWh/an, ceea ce ne arată că această inovativă și tradițională casă PRISPA, consumă puțin mai mult de jumătate din ceea ce produce.

Fie ca discutăm de arhitectură modernă, fie că discutăm de tradiție în
arhitectură, zincul este un element vital. Din natură extras și prelucrat,
zincul se integrează perfect in toate proiectele.

PRISPA este un model de cămin modern, dar în același timp tradițonal, după numele pe care în poartă. Cu soluții de energie alternativă bine definite se poate obține o balanță energetică pozitivă. Sistemul de învelitoare folosit la
acest proiect este unul tradițional, cunoscut în literatura de specialitate
drept “sistem cu șipci”.

Cu eleganţă fără vârstă la exterior și absolut natural în interior, întotdeauna solid, maleabil și de durată, RHEINZINK este un material în care puteţi avea încredere. Cu un înveliş veritabil „de la A la Z“ se obțin placări rentabile pe acoperişuri şi faţade şi soluţii economice pentru jgheaburi şi burlane. În cei peste 45 de ani de experienţă RHEINZINK a obţinut inovaţii pe care alte companii doar acum le desoperă.

Unic și plin de valoare și cu certificare ecologică materialul nostru este disponibil în trei versiuni. RHEINZINK - natural lucios care prin expunerea la influențe atmosferice ia în timp patina sa naturală de gri-albăstrui. Celelalte două versiuni prepatinate ale materialului oferă un aspect uniform elegant al patinei de zinc chiar de la început  - chiar din prima zi, totul datorită unui proces de decapare unic în lume.

Deoarece această „prepatinare“ nu
reprezintă un strat aplicat sau o vopsire, proprietăţile pozitive naturale ale materialului nu sunt afectate în nici un fel.


De pe linia fabricii RHEINZINK-„gri-albăstrui“  oferă esetica de gri patinat, optică ce în mod normal se obţine doar în decursul timpului în contextul intemperiilor naturale. RHEINZINK-„gri-grafit“ este versiunea întunecată a acestui material ecologic, care impresionează prin culoarea texturată de ardezie. Toate cele trei versiuni sunt inconfundabile şi sunt convingătoare cu domeniul lor  larg de design, cu proprietăţile excelente de prelucrare şi cu durabilitate.

PRISPA a ales RHEINZINK-„gri-grafit“ cu care a obținut o personalitate distinctă. Contrastul de gri închis, combinat cu fațada de un alb tradițional al caselor cu prispă de altădată, conferă o notă special de bun gust, așa cum un costum negru dă bine cu o cămașa albă. Clasic
întotdeauna, dar și modern datorită design-ului.

 

 

Descoperiți minunata lume a zincului pe www.rheinzink.ro

 

Comandați propriul set de documante, broșuri și mostre de material cu un simplu e-mail la saviana.muntean@rheinzink.ro sau un apel la +4 0748 774400


În conformitate cu Legea 365/2002 privind comerţul electronic, acest mesaj nu este şi nu poate fi considerat spam, deoarece:
  • acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar
  • adresa d-voastră de e-mail a fost găsită fie pe un site public, fie într-un ghid de afaceri, fie în adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri de afaceri
  • acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita sa beneficiaţi de serviciile companiei noastre şi vă este transmis în dorinţa de a vă ţine la curent cu cele mai noi şi mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru că inţelegem şi apreciem intimitatea d-voastră ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greşeală la dvs.
Acest mesaj este o cerere de comunicare din partea noastră de a vă trimite materiale informative cu referire la serviciile pe care le oferim. In cazul în care nu sunteţi interesat vă rugăm ignoraţi acest e-mail. Conform legislaţiei României, orice firmă are dreptul la o încercare de comunicare comercială cu o anumită persoană.