Atenţie! Dacă aveţi probleme cu vizualizarea acestui newsletter, faceţi click aici.
07/2015
RHEINZINK participă la Expoconferința Internațională de Arhitectură RIFF 2015

Aici veți găsi răspunsurile la toate întrebările Dvs. despre produsele și firma RHEINZINK. Unde și când?!

RHEINZINK participă la RIFF 2015 în calitate de expozant, alături de partenerul de top – distribuitorul si montatorul nostru VALCON ROOFS Srl. Așteptăm să vă întâlnim pentru a discuta despre produsele în care credem și pe care le promovăm, despre proiectele de anvergură existente, precum și despre viitoarele noastre proiecte comune, la standul A11 din cadrul evenimentului. Vom lua cuvântul în prima zi a Expoconferinței, în jurul orei 15, prin speaker-ul nostru, Dl. Virgil Baciu, fondatorul VALCON ROOFS Srl, specializat în acoperișuri, învelitori și șarpante, restaurare clădiri și monumente istorice, restaurări și confecții ornamente. Cu două decenii de experiență în spate, echipa a realizat multe proiecte (amintim aici: Sediul O.A.R. – Casa Ion Mincu, Sediul B.C.R. București, Universitatea Politehnică București, Muzeul de Artă din Tulcea , Casa Harjeu, Biserica St. Gheorghe cel Nou și St. Spiridon din București, Biserica Carmelitană Snagov) la care detaliile precise și estetice ale acoperișurilor reprezintă cea mai bună carte de vizită.

ABplus Events alături de Ordinul Arhitectilor din Romania – O.A.R., organizează timp de 2 zile: 26 – 27 octombrie 2015, ediția a VI-a RIFF la Radisson Blu Hotel, Calea Victoriei 63-81, București, România.

Compania VALCON, prin motto-ul: “Restaurăm trecutul. Construim viitorul”, setează noi standarde de calitate, cu material de calitate.

Vă așteptăm pentru a schimba impresii bune și pentru a afla ultimele noutăți în domeniu!

Echipa RHEINZINK

Pentru detalii referitoare la această temă accesați secțiunea de Informații din partea stângă jos a acestui newsletter. E-mailul Dvs. va fi direcționat spre noi la adresa info@rheinzink.ro

Dacă aveți alte întrebări sau sugestii pentru noi și doriți să ni le faceți cunoscute accesați secțiunea Idei.

De asemenea, puteți intra în contact cu noi direct de pe pagina de internet www.rheinzink.ro , accesând secțiunea Contact.


În conformitate cu Legea 365/2002 privind comerţul electronic, acest mesaj nu este şi nu poate fi considerat spam, deoarece:
  • acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar
  • adresa d-voastră de e-mail a fost găsită fie pe un site public, fie într-un ghid de afaceri, fie în adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri de afaceri
  • acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita sa beneficiaţi de serviciile companiei noastre şi vă este transmis în dorinţa de a vă ţine la curent cu cele mai noi şi mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru că inţelegem şi apreciem intimitatea d-voastră ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greşeală la dvs.
Acest mesaj este o cerere de comunicare din partea noastră de a vă trimite materiale informative cu referire la serviciile pe care le oferim. In cazul în care nu sunteţi interesat vă rugăm ignoraţi acest e-mail. Conform legislaţiei României, orice firmă are dreptul la o încercare de comunicare comercială cu o anumită persoană.