Atenţie! Dacă aveţi probleme cu vizualizarea acestui newsletter, faceţi click aici.
03/2015
Fațada este chipul unei clădiri. RHEINZINK este mai mult decât o fațadă.

Enormul șarm estetic al arhitecturii unei fațade RHEINZINK impresionează prin noul scop orientat spre design. Fațadele RHEINZINK introduc un spectru larg, care variază de la avant-garde la tradițional. Fațadele lucrate cu materialul nostru natural nu se evidențiază doar prin valoarea lor estetică, ci se remarcă în întregime. Toate gusturile sunt satisfăcute de frumusețea atemporală, fără eforturi de întreținere, cu protecție garantată pentru generațiile următoare.

RHEINZINK-Solzi mari

Domeniul principal de utilizare al solzilor mari îl reprezintă fațadele cu suprafețe întinse de mari dimensiuni. Efectul vizual obținut este impresionant. Utilizând diferite dimensiuni de solzi și caroiaje, proiectantul are mai multe opțiuni pentru placările de fațade. Solzii mari sunt disponibili în varianta natural lucioasă, RHEINZINK-prePATINA bright rolled, cât și în variantele prepatinate din producție, blue-grey și graphite-grey.

Versiunea bright rolled contribuie și mai mult la un design unic aparte, prin procesul viu de patinare, natural de la lucios la oxidat, nuanța fiecărui solz fiind diferită, iar rezultatul vibrant. Gradul ridicat de libertate de design și dimensiunile individuale sunt atuuri în alegerea solzilor mari.

RHEINZINK-Solzi mici

Solzii cu formă ascuțită sau pătrată formează familia de solzi mici RHEINZINK. Spre deosebire de foi sau șindrilă, acești solzi prezintă margini îndoite pe toate cele patru laturi, două pe fața superioară, două pe fața inferioară, permițând un montaj exact printr-o îmbinare sub forma unui falț simplu culcat. Formatul mic, dar versatil al acestor solzi, permite soluții sigure și estetice, în special pentru clădiri cu geometrii complicate. Avem soluții pentru toate colțurile și curbele unei construcții. Lucarnele, placările pentru coșurile de fum și alte margini de acoperiș sunt unele dintre aplicațiile cele mai convenționale pentru solzii mici.

Materialul ecologic declarat, numit RHEINZINK, este durabil și nu necesită costuri de întreținere sau îngrijire periodică. Versatilitatea rezultă din diversele dimensiuni de solzi posibili, aceștia fiind disponibili în varianta RHEINZINK-prePATINA bright rolled, blue-grey sau graphite-grey.

Nimic nou cu adevărat nu se crează peste noapte. Este nevoie de aproape 50 de ani de experiență. Implică ascultarea cu atenție a cerințelor clienților noștri ,an după an. În urma discuțiilor individuale cu cei ce lucrează cu materialul nostru, am anticipat soluții noi înainte ca piața să le ceară. Doar cei ce își doresc mai mult decât alții, de fiecare dată, vor aduce pe piață ceva proaspat și nou, în mod regulat. De-a lungul istoriei noastre de aproape 50 de ani am aprovizionat continuu piața cu noi inovații. Am reorganizat nevoi și am creat tendințe. Suntem capabili acum, încă o dată să inovăm adevaratul clasic al zilei de mâine. În loc să continuăm tradiția, alegem să ne bazăm pe voi. Pentru că, după cum știți, până și cel mai bun produs nu valoreză nimic, dacă nu are cine să îl susțină. Ați lucrat cu produsele noastre ani de-a rândul, deci ați contribuit la succesul lor. Suntem mandri de această colaborare. Mulțumim pentru încrederea acordată de-a lungul acestor decenii.

Pentru detalii referitoare la această temă accesați secțiunea de Informații din partea stângă jos a acestui newsletter. E-mailul Dvs. va fi direcționat spre noi la adresa info@rheinzink.ro

Dacă aveți alte întrebări sau sugestii pentru noi și doriți să ni le faceți cunoscute accesați secțiunea Idei.

De asemenea, puteți intra în contact cu noi direct de pe pagina de internet www.rheinzink.ro , accesând secțiunea Contact.


În conformitate cu Legea 365/2002 privind comerţul electronic, acest mesaj nu este şi nu poate fi considerat spam, deoarece:
  • acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar
  • adresa d-voastră de e-mail a fost găsită fie pe un site public, fie într-un ghid de afaceri, fie în adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri de afaceri
  • acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita sa beneficiaţi de serviciile companiei noastre şi vă este transmis în dorinţa de a vă ţine la curent cu cele mai noi şi mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru că inţelegem şi apreciem intimitatea d-voastră ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greşeală la dvs.
Acest mesaj este o cerere de comunicare din partea noastră de a vă trimite materiale informative cu referire la serviciile pe care le oferim. In cazul în care nu sunteţi interesat vă rugăm ignoraţi acest e-mail. Conform legislaţiei României, orice firmă are dreptul la o încercare de comunicare comercială cu o anumită persoană.