Atenţie! Dacă aveţi probleme cu vizualizarea acestui newsletter, faceţi click aici.
06/2015
ZINC. INSPIRATION. Acolo unde motivul întâlnește pasiunea

Într-o societate de consum, asemenea celei actuale în care se pariază în general pe „unica folosință”, un nou contra-trend se manifestă în ultimii ani: dorul de valoarea de durată reprezintă un criteriu important pe care se bazează arhitectura prezentă. Calitatea, performanța de mediu și durabilitatea materialelor devine tot mai importantă. În același timp, designerii, proiectanții și constructorii se confruntă într-o măsură tot mai mare cu cerințele legale, cu acceptarea responsabilității ecologice. Este cert, construcția ecologică va deveni un standard.

Cu materialul nostru, cerințele de construcție durabilă sunt îndeplinite. Certificatele și declarațiile care o atestă:

  • Declarația de Mediu pentru Produs (EDP) – atestă produsele nostre ca fiind produse de construcție ecologice
  • Certificat C2C “Cradle to Cradle” - materialele pot fi reciclate într-un produs nou, fără pierderi de calitate, ţinând astfel seama de întregul ciclu de viaţă, de la generarea materialului până la reutilizarea sa
  • Certificat de Mediu Global (BRE) – la fel ca și EDP atestă faptul că materialul nostru este adecvat și prietenos cu mediul înconjurător
  • Certificat LEED – material de construcție testat, fară toxine.

RHEINZINK este deci, foarte rezistent, 100% reciclabil și ecologic dovedit.

Managementul apelor pluviale certifică materialul ca fiind absolut inofensiv pentru mediu. Nivelul de protecţie împotriva radiațiilor electromagnetice oferit de RHEINZINK, este aproape total, materialul izolând peste 99% din radiaţiile electromagnetice prezente. Așadar, este destul de rezonabil și foarte responsabil să construiți cu RHEINZINK.

Exemplu de arhitectură ecologică, clădirea “Fox Vakanties” în “Park 20 I 20” – Amsterdam-Olanda, despre care am avut deja un newsletter dedicat, numărul 4 din anul 2013.

Ce reprezintă un motiv, atunci când pasiunea intră în joc? Ceea ce apreciază cel mai mult arhitecții și urbaniștii la RHEINZINK, sunt multiplele posibilități creative oferite de material, care devine tot mai atractiv prin patina sa trepidantă, plină de viață de-a lungul timpului. Rațiunea și pasiunea se combină în cel mai frumos mod, în acestă ediție de ZINCSPIRATION, a III-a, număr ce ne prezintă 4 “clădiri verzi” utilizate ca proiecte de refeință, arhitecturale și ecologice.

Idei solide, conectate sustenabil

De asemenea, puteți solicita și primele două ediții. Prima, se referă la relația dintre arhitectură și RHEINZINK, având la bază interviuri, cu arhitecți contemporani și proiecte concrete, cuvântul de ordine fiind creativitatea oferită de un material natural sustenabil. Apariția unei retrospective, proiecte de atunci și acum, reprezintă a II-a ediție. Bazată pe fotografii reale, aceasta ne arată frumusețea atemporală a clădirilor RHEINZINK realizate în anii ’80 și cum iată, se prezintă peste ani.

Pentru detalii referitoare la această temă, sau dacă doriți să comandați gratuit exemplarele enumerate, accesați secțiunea de Informații din partea stângă jos a acestui newsletter. E-mailul Dvs. va fi direcționat spre noi la adresa info@rheinzink.ro

Dacă aveți alte întrebări sau sugestii pentru noi și doriți să ni le faceți cunoscute accesați secțiunea Idei.

De asemenea, puteți intra în contact cu noi direct de pe pagina de internet www.rheinzink.ro , accesând secțiunea Contact.


În conformitate cu Legea 365/2002 privind comerţul electronic, acest mesaj nu este şi nu poate fi considerat spam, deoarece:
  • acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar
  • adresa d-voastră de e-mail a fost găsită fie pe un site public, fie într-un ghid de afaceri, fie în adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri de afaceri
  • acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita sa beneficiaţi de serviciile companiei noastre şi vă este transmis în dorinţa de a vă ţine la curent cu cele mai noi şi mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru că inţelegem şi apreciem intimitatea d-voastră ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greşeală la dvs.
Acest mesaj este o cerere de comunicare din partea noastră de a vă trimite materiale informative cu referire la serviciile pe care le oferim. In cazul în care nu sunteţi interesat vă rugăm ignoraţi acest e-mail. Conform legislaţiei României, orice firmă are dreptul la o încercare de comunicare comercială cu o anumită persoană.