Atenţie! Dacă aveţi probleme cu vizualizarea acestui newsletter, faceţi click aici.
04/2013
INSPIRATION CENTRE : O incursiune interactivă, prin minunata lume RHEINZINK.

Un fost depozit din Haarlem, Olanda se transformă în "CENTRUL DE INSPIRAȚIE" RHEINZINK

Beneficiarul a vrut să transforme clădirea originală într-un centru multi-scop care să poată promova sub toate aspectele marca RHEINZINK. Acest nou concept, Centrul de Inspirație oferă de asemenea, facilități pentru întâlniri, workshop-uri, prezentări și cursuri de instruire practică, precum și o zonă de lounge, spațiu de birouri și o sală de discuții.
Aspectul industrial inițial al depozitului a rămas pe cât de mult posibil intact și apare combinat cu noua identitate a Centrului de Inspirație. În holul principal, s-a adăugat un nou element distinct care conectează toate părțile programului și este inima Centrului de Inspirație. Pereții oferă spațiu pentru panouri de prezentare și imagini, în timp ce în partea de sus, elementul este conceput sub formă de scări, creând un traseu peste un mare acoperiș. În partea opusă scărilor, în partea de coborâre, într-un mic amfiteatru se poate viziona filmul RHEINZINK și participa la prezentări. Sub scări este creat un spațiu intim pentru discuții. La intrare este un bar mare și o zonă de recepție adiacente la zona de lounge. În partea din spate există un spațiu de formare și seminarii. Elementul nou este realizat în întregime din OSB, în partea de sus fiind acoperit cu zinc. S-au folosit anumite materiale și culori, alături de aplicațiile din zinc pentru a consolida aspectul industrial și pentru a crea unitate.

Concentrată pe un element central, vizita la Centrul de Inspirație a devenit o experiență utilă și de neuitat pentru musafiri și o prestigioasă prezentare pentru RHEINZINK. Fie că ești architect, inginer, client sau doar interesat de utilizarea versatilului material RHEINZINK, atunci Centrul de Inspirație din Haarlem, Amsterdam stă la baza satisfacerii acestei curiozități. Într-un spațiu de 800m2, vizitatorii pot cunoaște diferitele aplicații RHEINZINK pentru acoperișuri, fațade și sisteme de jgheaburi și burlane. Thijs Baneke, responsabil cu marketing-ul la RHEINZINK Olanda Wentzel B.V., este gazda unui număr mare de arhitecți, montatori și clienții acestora. În discursul său introductiv, el încurajează dialogul, dezvoltă idei și oferă inspirație. Centrul de Inspirație este deschis pentru oricine este interesat să îl viziteze!

RHEINZINK ca sponsor al Parcului 20 | 20.

Park 20 | 20 se bazează pe principiul “Cradle to Cradle”. Oferă clădiri durabile pentru generațiile următoarele, și de asemenea, un mediu placut, cu o mulțime de apă și verdeață. Două pavilioane vă spun mai multe despre concept și materialele utilizate, de proiectarea clădirilor fiind legat fondatorul “Cradle to Cradle”, William McDonough. Materialele utilizate în principal, sunt certificate “Cradle to Cradle”. Începând cu anul trecut, RHEINZINK este unul dintre sponsorii Parcului 20 | 20, primul mediu de lucru “Cradle to Cradle” (C2C) din Olanda. Astfel, RHEINZINK se poziționează din nou, ca un produs de construcție durabilă. Conform proiectului, în zonă se ridică spații de birouri și spații publice, diferite zone de întâlnire, facilități sportive, o cafenea , un restaurant cu propriile legume organice cultivate, un supermarket și o grădiniță. Un centru de experiență afișează informații despre durabilitate și conține o vitrină cu sponsorii parcului. În plus, centrul oferă un spațiu expozițional de acces, de unde poți să te imaginezi în biroul tău din viitor.

Trei clădiri și barul din cafeneaua Park Cafè vor folosi materiale RHEINZINK. Și aceasta, pe bună dreptate, pentru că acoperișurile, fațadele și sistemele de jgheaburi și burlane RHEINZINK sunt certificate C2C. Primul proiect deja finalizat este clădirea FOX. Acesta este una dintre primele clădiri certificate BREEAM din lume. BREEAM este o metodă care oferă informații despre performanța generală de mediu relevantă în cazul unei clădiri, de la planificare până la finalizare și utilizare. Fațada este placată cu RHEINZINK prePATINA graphite-grey.

Prin ciclurile biologice și tehnice ale materialelor, produse potrivite sunt aplicate în locul potrivit, la momentul potrivit. Principiul se bazează pe dictonul binecunoscut “nimic nu se pierde, totul se transformă” , resursele folosite trecând prin cicluri repetate de utilizare, într-o formă sau alta. Metoda “Cradle to Cradle” este una dintre mărcile durabile majore în Statele Unite ale Americii, Țările de Jos și Scandinavia.

Pentru detalii referitoare la această temă accesați secțiunea de Informații din partea stângă jos a acestui newsletter. E-mailul Dvs. va fi direcționat spre noi la adresa info@rheinzink.ro

Dacă aveți alte întrebări sau sugestii pentru noi și doriți să ni le faceți cunoscute accesați secțiunea Idei.

De asemenea, puteți intra în contact cu noi direct de pe pagina de internet www.rheinzink.ro , accesând secțiunea Contact.


În conformitate cu Legea 365/2002 privind comerţul electronic, acest mesaj nu este şi nu poate fi considerat spam, deoarece:
  • acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar
  • adresa d-voastră de e-mail a fost găsită fie pe un site public, fie într-un ghid de afaceri, fie în adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri de afaceri
  • acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita sa beneficiaţi de serviciile companiei noastre şi vă este transmis în dorinţa de a vă ţine la curent cu cele mai noi şi mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru că inţelegem şi apreciem intimitatea d-voastră ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greşeală la dvs.
Acest mesaj este o cerere de comunicare din partea noastră de a vă trimite materiale informative cu referire la serviciile pe care le oferim. In cazul în care nu sunteţi interesat vă rugăm ignoraţi acest e-mail. Conform legislaţiei României, orice firmă are dreptul la o încercare de comunicare comercială cu o anumită persoană.