Atenţie! Dacă aveţi probleme cu vizualizarea acestui newsletter, faceţi click aici.
01/2013
Originalul de la RHEINZINK

O nouă definiție a originalului: RHEINZINK

Astăzi suntem un lider în domeniul titan-zincului şi datorăm acest lucru dialogului intensiv cu arhitecții și urbaniștii, cu partenerii noștri comerciali și cu specialiştii din domeniu. Există mult potențial pe care dorim să îl dezvoltăm cu scopul de a oferi partenerilor noștri întotdeauna soluția cea mai bună şi mai inovatoare, în conformitate cu motto-ul nostru: ALWAYS BETTER. Prin urmare, am definit o gamă de produse noi, în concordanță cu trendul actual.

Noile linii de produse RHEINZINK prezintă suprafeţele noastre naturale sau prepatinate, îmbunătățite fie sub forma unei mai bune protecții, fie sub presiunea de ordin ambiental, fie prin practica unei game nelimitate de culori, fie ca un punct culminant pentru aplicaţii de interior şi design de mobilier –imaginea unei noi diversități.

Astfel, vechile denumiri de produse RHEINZINK utilizate în trecut corespund acum noii PATINA LINE şi au următoarele corespondenţe:

RHEINZINK „natural” devine RHEINZINK-prePATINA bright-rolled

RHEINZINK „antic” gri-albăstrui devine RHEINZINK-prePATINA blue-grey

RHEINZINK „antic” gri-grafit devine RHEINZINK-prePATINA graphite-grey

PATINA LINE dobândeşte în decursul timpului o protecţie a suprafeţei: patina de zinc. RHEINZINK prePATINA preia individual acest proces de îmbătrânire datorat intemperiilor. Procesul inovativ de prepatinare - de la inventatorul procedeului - anticipează schimbările naturale de culoare ale suprafeţei şi oferă calităţi precum RHEINZINK prePATINA blue-grey şi RHEINZINK prePATINA graphite-grey. Acest sistem de culoare nu reprezintă o vopsire şi toate proprietăţile pozitive ale zincului solid rămân intacte.

Rafinat și de durată, RHEINZINK PROTECT LINE cu protecţia transparentă protejează materialul pentru o perioadă lungă de timp. Culoarea şi textura sunt conservate şi pot fi utilizate chiar şi în condiţii climatice excepţionale cum ar fi la tropice sau la detalii de aplicare speciale, cum ar fi la intradosuri. RHEINZINK-PROTECT blue-grey şi RHEINZINK-PROTECT graphite-grey sunt întotdeauna prima alegere atunci când optica patinei originale de fabrică trebuie protejată permanent împotriva impactul cu intemperiile.

RHEINZINK oferă titan-zinc vopsit într-o paletă nelimitată de culori: noua gamă COLOR LINE. De asemenea, chiar şi cu strat de vopsea şi lac, proprietăţile pozitive ale materialului sunt complet păstrate. Arhitecţi, proiectanţi, fabricanţi şi constructori au acum la dispoziţie posibilităţi nenumărate – fie pe baza catalogului de culori, fie la cerere personalizată. În orice caz, întotdeauna 100% calitatea RHEINZINK. Cu o eleganță unică RHEINZINK pune la dispoziție cinci nuanțe standard: COLOR pearl-gold, COLOR blue, COLOR tile-red, COLOR moss-green și COLOR nut-brown.

RHEINZINK INTERIEUR LINE setează accente de cameră. Fie la forme de interior, fie la design de mobilier – suprafeţele de calitate RHEINZINK INTERIEUR blue-grey şi RHEINZINK INTERIEUR graphite-grey setează accente unice în cadrul clădirilor. INTERIEUR LINE deschide complet noi posibilităţi de a purta estetica specială RHEINZINK tipică unei clădiri la exterior, mai departe, acum şi în interior: inovatoar, atemporal, frumos. Printr-un tratament transparent aplicat, materialul rămâne atât protejat permanent la utilizare, dar şi păstrează culoarea unică şi textura patinei de zinc.

Prin furnizarea produselor noastre la mii de proiecte de pe tot globul, la care am adăugat cei 45 de ani de experienţă în producţia de materiale de titan-zinc, am continuat în mod constant îmbunătățirea produselor și serviciilor noastre. Ne străduim continuu să îmbunătățim activitatea de proiectare și utilizare a produselor de titan-zinc pentru industria construcțiilor, precum și în dezvoltarea inovaţiilor de produse RHEINZINK. Am realizat multe repere în dezvoltarea procedeului de turnare și laminare a materialului de titan-zinc și într-adevăr RHEINZINK a fost compania care a inventat procesul de prepatinare, care a devenit un sinonim în piața de zinc.

Așteptăm cu interes să colaborăm cu succes în viitor şi suntem încrezători că veţi fi inspirat de noua noastră gamă de produse nou dezvoltate în consultarea cu alţi specialişti, astfel că sperăm să beneficiaţi în mod direct de aceste inovaţii la satisfacerea cerințelor clienților dumneavoastră. Cu aceste completări RHEINZINK poate oferi acum soluţia potrivită pentru orice cerinţă.

Pentru detalii referitoare la această temă accesați secțiunea de Informații din partea stângă jos a acestui newsletter. E-mailul Dvs. va fi direcționat spre noi la adresa info@rheinzink.ro

Dacă aveți alte întrebări sau sugestii pentru noi și doriți să ni le faceți cunoscute accesați secțiunea Idei.

De asemenea, puteți intra în contact cu noi direct de pe pagina de internet www.rheinzink.ro , accesând secțiunea Contact.


În conformitate cu Legea 365/2002 privind comerţul electronic, acest mesaj nu este şi nu poate fi considerat spam, deoarece:
  • acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar
  • adresa d-voastră de e-mail a fost găsită fie pe un site public, fie într-un ghid de afaceri, fie în adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri de afaceri
  • acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita sa beneficiaţi de serviciile companiei noastre şi vă este transmis în dorinţa de a vă ţine la curent cu cele mai noi şi mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru că inţelegem şi apreciem intimitatea d-voastră ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greşeală la dvs.
Acest mesaj este o cerere de comunicare din partea noastră de a vă trimite materiale informative cu referire la serviciile pe care le oferim. In cazul în care nu sunteţi interesat vă rugăm ignoraţi acest e-mail. Conform legislaţiei României, orice firmă are dreptul la o încercare de comunicare comercială cu o anumită persoană.