Atenţie! Dacă aveţi probleme cu vizualizarea acestui newsletter, faceţi click aici.
10/2015
Frumusețea atemporală rezistă oricărei tendințe trecătoare

Aspirația societății către valorile de durată întruchipează un deziderat ce tinde să dețină o influență cheie în luarea deciziilor arhitecturale. Calitatea, longevitatea și compatibilitatea cu mediul înconjurător câștigă importanță. Construcția sustenabilă este gata să reprezinte standardul deceniilor următoare. Bine că există RHEINZINK, material de construcție în deplin acord cu cerințele viitorului și care nu și-a pierdut atractivitatea în ultimii 50 de ani. Gama largă de sisteme pentru învelitori și fațade de la RHEINZINK face posibilă găsirea soluției perfecte pentru fiecare concept arhitectural individual.

Adevăratele valori prind viață cu materialul RHEINZINK.

Acest melanj deține un prestigiu internațional garantat datorită sustenabilității și eleganței atemporale. Imun la orice tendință trecătoare, RHEINZINK protejează valorile pe căi estetice cu adevărat.

Lăsați-vă inspirați de proprietățile excepționale de referință ale materialului nostru, așa cum au făcut-o iluștrii arhitecți, proiectanți și atizani din toate părțile lumii, care și-au transpus ideile în practică cu RHEINZINK. Și cum la cumpăna dintre ani unele vise se transformă în realitate, dorim să ne alăturăm reușitelor Dvs.

Echipa RHEINZINK vă dorește Sărbători Fericite!

Să aveți un an 2016 învelit în proiecte de succes, acoperit cu multă inspirație! Iar pe fațade, numai zâmbete!

LA MULȚI ANI!


În conformitate cu Legea 365/2002 privind comerţul electronic, acest mesaj nu este şi nu poate fi considerat spam, deoarece:
  • acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar
  • adresa d-voastră de e-mail a fost găsită fie pe un site public, fie într-un ghid de afaceri, fie în adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri de afaceri
  • acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita sa beneficiaţi de serviciile companiei noastre şi vă este transmis în dorinţa de a vă ţine la curent cu cele mai noi şi mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru că inţelegem şi apreciem intimitatea d-voastră ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greşeală la dvs.
Acest mesaj este o cerere de comunicare din partea noastră de a vă trimite materiale informative cu referire la serviciile pe care le oferim. In cazul în care nu sunteţi interesat vă rugăm ignoraţi acest e-mail. Conform legislaţiei României, orice firmă are dreptul la o încercare de comunicare comercială cu o anumită persoană.