Atenţie! Dacă aveţi probleme cu vizualizarea acestui newsletter, faceţi click aici.
09/2014
A sosit vremea interioarelor

Sezonul rece ne împinge vrem nu vrem, să ne retragem spre interior. Acest anotimp oferă timp suficient pentru studiu şi cunoaştere, pentru noi planuri şi proiecte viitoare. INTERIEUR LINE va fi întotdeauna prima alegere pentru interioare care cer accente şi finisări cu materiale superioare durabile. Această linie de produse redefineşte longevitatea RHEINZINK.

Ce se întâmplă atunci când arhitecţi celebri în întreaga lume caută un material care să le deschidă un nou drum în designul interior? Noi ştim: Fascinaţie pură! Ca un liant între lumea exterioară şi spaţiile închise, INTERIEUR LINE de la RHEINZINK, deschide noi perspective de proiectare. Contemporan, elegant, dar în acelaşi timp revoluţionar şi modern, noul produs este surprinzător. Furnizând o suprafaţă durabilă şi uşor de înterţinut, INTERIEUR LINE , inovativ, robust şi vivant oferă interioarelor un look complet actual. Integrat în spaţii intime sau în interioare impunătoare, rezultatul rămâne surprinzător de modern cu trecerea timpului. Cu RHEINZINK se deschid modalităţi de expresie complet noi în designul interior. Cele două variante ale liniei, blue-grey şi graphite-grey, dezvăluie orientarea viitoare şi transmit un sentiment de calitate.

Combinaţiile gri-albăstrui şi gri-ardezie reprezintă fondul suveran mereu prezent în orice idee arhitecturală, nu prea mult, doar atât cât trebuie. Designul urmează funcţionalităţii.

Estetica materialelor naturale fascinează întotdeauna şi pretutindeni. Un strat protector invizibil previne patinarea ulterioară şi păstrează aparenţa mereu proaspată. Chiar şi în zonele cu trafic intens, se păstrează carisma, datorită proprietăţilor pozitive ale materialului, parte integrantă din personalitatea acestuia.

Prin linia de interior lansată de RHEINZINK, produsele noastre cunoscute anterior doar ca aplicații pentru acoperișuri și fațade, apar ca noi modalități de expresie pentru proiectele interioare. Instalarea sub formă de perete sau tavan, conferă interiorului un status complet nou. Protecția specială impregnată materialului folosit la interior, prezintă nu numai valoare estetică, ci și excelente proprietăți de înterținere. INTERIEUR LINE, posedă toate proprietățile clasice de protecție împotriva depunerilor de praf și murdărie, astfel încât impactul estetic realizat de designeri se păsterază intact de-a lungul timpului.

Pentru detalii referitoare la această temă, accesați secțiunea de Informații din partea stângă jos a acestui newsletter. E-mailul Dvs. va fi direcționat spre noi la adresa info@rheinzink.ro

Dacă aveți alte întrebări sau sugestii pentru noi și doriți să ni le faceți cunoscute accesați secțiunea Idei.

De asemenea, puteți intra în contact cu noi direct de pe pagina de internet www.rheinzink.ro , accesând secțiunea Contact.

RHEINZINK este întradevăr la modă. Arhitecţi, meşteri şi ingineri au apreciat materialul cu mult înainte ca noţiunea de sustenabilitate în construcţii să fie atât de în vogă. Aceştia sunt în continuare uimiţi de uluitorul domeniu de proiectare şi aplicabilitate oferit de produsele RHEINZINK. Căutaţi-vă inspiraţia în calităţile fascinante ale acestui material fără vârstă. Vom fi fericiţi să vă ajutăm la materializarea acestor proiecte.

Echipa RHEINZINK vă doreşte Sărbători Fericite!, cu sănătate și multă inspiraţie. Folosind placările Rheinzink nu numai la învelitori sau pe fațade, ci şi integrate în interiorul căminului dumneavoastră, aveţi gradul de protecţie şi confort garantat.

Vă dorim un 2015 prosper, plin de realizări!

LA MULŢI ANI!


În conformitate cu Legea 365/2002 privind comerţul electronic, acest mesaj nu este şi nu poate fi considerat spam, deoarece:
  • acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar
  • adresa d-voastră de e-mail a fost găsită fie pe un site public, fie într-un ghid de afaceri, fie în adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri de afaceri
  • acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita sa beneficiaţi de serviciile companiei noastre şi vă este transmis în dorinţa de a vă ţine la curent cu cele mai noi şi mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru că inţelegem şi apreciem intimitatea d-voastră ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greşeală la dvs.
Acest mesaj este o cerere de comunicare din partea noastră de a vă trimite materiale informative cu referire la serviciile pe care le oferim. In cazul în care nu sunteţi interesat vă rugăm ignoraţi acest e-mail. Conform legislaţiei României, orice firmă are dreptul la o încercare de comunicare comercială cu o anumită persoană.