Atenţie! Dacă aveţi probleme cu vizualizarea acestui newsletter, faceţi click aici.
08/2013
“Pază și Protecție” de la RHEINZINK - Parazăpezi pentru sistemul fălțuit

Alunecarea zăpezii de pe acoperiș este foarte periculoasă și poate provoca daune mari. O modalitate de a preveni aceste accidente este montarea sistemelor de protecție și “pază”. Ele oferă siguranță traficului pietonal și protejează trecătorii de căderea zăpezii și a țurțurilor de gheață. Această măsură este cerută și reglementă de codurile de siguranță în construcții.

RHEINZINK asigură protecție împotriva micilor “avalanșe” de pe acoperiș

În anotimpul rece, zăpada își face simțită prezența mai peste tot în țară prin ninsori abundente. Odată cu încalzirea vremii, se dezgheață încet zapada de pe acoperișuri și țurțurii de gheață care s-au format. Aceste probleme, aparent fără importanță pentru proprietarii de spații de locuit sau comerciale, pot avea consecințe foarte grave, trecătorii putând fi răniți de cantitatea mare de zapadă care cade.

Pentru a evita aceste neplăceri, RHEINZINK vine în ajutor cu opritorul de zăpadă RHEINZINK-REES, fixarea acestei parazăpezi realizându-se, în mod unic, prin prindere de falțuri și nu prin înșurubare de învelitoare. Parazăpezile REES din cadrul programului de livrare de accesorii pentru învelitorile RHEINZINK, împiedică alunecarea necontrolată a acumulărilor de zăpadă și de gheață și protejează jgheabul și zona pietonală. Aveți la dispoziție console de fixare atât pentru falț dublu cât și pentru falțuri în unghi drept, cu posibiliatea de dispunere de una sau două bare din aluminiu, în funcție de dispozitivul ales. Se recomandă fixarea corectă pe toată înalțimea falțului, în caz contrar se va obtura zona de dilatație din interiorul falțului cu efecte negative imediate estetice și funcționale asupra învelitorii.

Dimensionarea necesarului de parazăpezi depinde de panta acoperișului și de cantitatea preconizată de zăpadă (conform graficului pe zone geografice), iar distanța dintre liniile de parazăpezi trebuie să fie cuprinsă între 1,5 m - 4 m. Pentru rezistență sporită se recomandă aplicarea mai multor cleme de fixare la falțurile din zonele unde urmează să fie fixate console de parazăpadă. Pentru distanțe interfalț mai mari de 500 mm se recomandă fixarea consolei de parazăpadă pe fiecare falț. Fixarea acestui element necoroziv nu perforează suprafața învelitorii și nu influențează mișcările de dilatație, împiedicând alunecarea zăpezii înghețate pe suprafața dintre falțuri. Deoarece pe suprafața interfalț a unei învelitori s-a constatat tendința crescută de alunecare a zăpezii, suplimentar la sistemul de parazăpadă vă punem la dispoziție elementul de oprire a gheții.

Sistemul de parazăpezi de la RHEINZINK nu este doar funcțional, ci și atrăgător. Acoperișul și parazăpezile formează o unitate ce combină estetica cu garanția susținerii unei mari cantități de zăpadă.

Pentru detalii referitoare la această temă accesați secțiunea de Informații din partea stângă jos a acestui newsletter. E-mailul Dvs. va fi direcționat spre noi la adresa info@rheinzink.ro

Dacă aveți alte întrebări sau sugestii pentru noi și doriți să ni le faceți cunoscute accesați secțiunea Idei.

De asemenea, puteți intra în contact cu noi direct de pe pagina de internet www.rheinzink.ro , accesând secțiunea Contact.


În conformitate cu Legea 365/2002 privind comerţul electronic, acest mesaj nu este şi nu poate fi considerat spam, deoarece:
  • acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar
  • adresa d-voastră de e-mail a fost găsită fie pe un site public, fie într-un ghid de afaceri, fie în adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri de afaceri
  • acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita sa beneficiaţi de serviciile companiei noastre şi vă este transmis în dorinţa de a vă ţine la curent cu cele mai noi şi mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru că inţelegem şi apreciem intimitatea d-voastră ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greşeală la dvs.
Acest mesaj este o cerere de comunicare din partea noastră de a vă trimite materiale informative cu referire la serviciile pe care le oferim. In cazul în care nu sunteţi interesat vă rugăm ignoraţi acest e-mail. Conform legislaţiei României, orice firmă are dreptul la o încercare de comunicare comercială cu o anumită persoană.