Atenţie! Dacă aveţi probleme cu vizualizarea acestui newsletter, faceţi click aici.
04/2017
De la tradițional la modern în țara dimineților liniștite

Șarmul estetic al arhitecturii unei învelitori sau fațade RHEINZINK impresionează prin noul scop orientat spre design. Învelitorile și fațadele RHEINZINK introduc astfel un spectru larg, care variază de la cel tradițional la cel avangardist.

Sistemul fălțuit RHEINZINK, îmbină fâșii de tablă individuale adiacente, fălțuite în prealabil. Falțul în unghi drept utilizat la placarea fațadei oferă astfel un efect vizual pronunțat, având ca rezultat obținerea unei structuri dinamice realiste cu linii pregnante. Pentru obținerea unor aspecte pregnante pot fi utilizate diferite lungimi și lățimi de fâșii pentru realizarea diverselor proiecte. Mașinile de prelucrare a materialului RHEINZINK garantează eficiența și consecvența în prefălțuirea panourilor și închiderea falțurilor. Sistemul fălțuit se pretează la aproape orice formă sau stil de clădire.

Proiectul din Coreea de Sud prezentat astăzi, îmbină la fațadă sistemul falțului vertical în unghi drept cu sistemul cu solzi. Solzii au devenit o soluție din ce în ce mai populară în materie de placări. Domeniul principal de aplicabilitate al sistemului cu solzi mari îl reprezintă suprafețele întinse, de mari dimensiuni. Utilizând diverse mărimi de solzi și caroiaje diferite, efectul vizual obținut este impresionant. Gradul ridicat de libertate de design, alături de dimensiunile personalizate reprezintă atuuri pentru această alegere.

Pentru detalii referitoare la soluțiile de sistem propuse de RHEINZINK precum și pentru a fi la curent cu tendințele actuale implementate de RHEINZINK pe linie de design, accesați secțiunea de Informații din partea stângă jos a acestui newsletter. E-mailul Dvs. va fi direcționat spre noi la adresa info@rheinzink.ro

Proiect

Suheon-Jung House, Gapyeong-gun, Gyeonggi-do (Coreea de Sud)

Client

Chang Bok Yim Ph. D, (Coreea de Sud)

Arhitect designer

PROUD, Boston (SUA)

SJAI, Seul (Coreea de Sud)

Arhitect executiv

Sanjung Architects, Jungro-gu, Seul (Coreea de Sud)

Antreprenor

Tradech Global, Seul (Coreea de Sud)

Date tehnice

Suprafață învelitoare: 100 m2, 0.5 t, RHEINZINK-prePATINA graphite-grey, sistem falț vertical dublu

Suprafață fațadă: 300 m2, 1.5 t, RHEINZINK-prePATINA graphite-grey, sistem falț vertical în unghi drept, sistem solzi mari

Dacă aveți întrebări sau sugestii, puteți intra în contact cu noi accesând secțiunea Contact pe www.rheinzink.ro


În conformitate cu Legea 365/2002 privind comerţul electronic, acest mesaj nu este şi nu poate fi considerat spam, deoarece:
  • acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar
  • adresa d-voastră de e-mail a fost găsită fie pe un site public, fie într-un ghid de afaceri, fie în adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri de afaceri
  • acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita sa beneficiaţi de serviciile companiei noastre şi vă este transmis în dorinţa de a vă ţine la curent cu cele mai noi şi mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru că inţelegem şi apreciem intimitatea d-voastră ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greşeală la dvs.
Acest mesaj este o cerere de comunicare din partea noastră de a vă trimite materiale informative cu referire la serviciile pe care le oferim. In cazul în care nu sunteţi interesat vă rugăm ignoraţi acest e-mail. Conform legislaţiei României, orice firmă are dreptul la o încercare de comunicare comercială cu o anumită persoană.