Atenţie! Dacă aveţi probleme cu vizualizarea acestui newsletter, faceţi click aici.
05/2015
Un arhitect unic, o idee unică: Libeskind & Recepția Rheinzink

Acest newsletter este dedicat tuturor celor interesați de produsele și proiectele noastre și nu au ajuns, încă, să vadă în realitate locul unde își are înfipte rădăcinile firma RHEINZINK.

Clădirea care găzduiește recepția firmei RHEINZINK, din anul 2009 până în prezent, este un exemplu ideal pentru modul în care cu o atracție puternică pentru detalii, o idee stralucită poate fi transformată într-o soluție genială.

Ca prototip, Villa Libeskind nu demonstrează doar că designul individual poate fi realizat cu detalii perfecte - este, de asemenea, simbolul construcției durabile. Realizată cu materiale de viitor. O investiţie pentru viitor.

O clădire care convinge nu numai prin estetica excepțională, dar mai presus de toate, prin conceptul său de autosusținere prin energia proprie. După realizarea prototipului "Libeskind Villa" renumitul architect a dirijat conceptul spre producția de serie, în strânsă colaborare cu Studio Daniel Libeskind din New York.

Clădirea, construită din materiale de calitate, poartă semnătura unui arhitect unic, Daniel Libeskind, impunând noi termeni de design, măiestrie și standarde înalte de durabilitate. Contrar funcției inițiale de casă, o folosim în prezent pentru a primi oaspeți și parteneri. Și pentru prezentarea a jumătate de secol de istorie RHEINZINK.

Desigur, ușile sunt deschise tuturor celor care sunt interesați de arhitectura și conceptul extraordinar. Viziunea lui Daniel Libeskind când a proiectat Villa Libeskind, a fost accea a unei clădiri cu rădăcini trainice, ce creşte din pământ asemeni unei cristal. Liniile dinamice îi sporesc puternic aura, interacțiunea dintre lumina soarelui și nori, generând o vitalitate fascinantă. În interior, cladirea ce impresionează prin deschidere și transparență, oferă o experiență excepțională. Dar ascunse de ochiul privitorului, rămân componentele unei clădiri ecologice. Villa prezintă estetică, exclusivitate, materiale de calitate, tehnologii energetice inovatoare, toate argumente ale construcției durabile. Exemplul Villa Libeskind prezintă potențialul imens de design oferit de RHEINZINK.

Venim în întâmpinarea Dvs. prin posibilitatea de a vă descărca broșura despre etapele construirii acestui proiect și inaugurarea clădirii direct de pe site-ul RHEINZINK, secțiunea Referințe sau pentru a avea propriul exemplar, îl puteți comanda, accesând secțiunea Informații din partea stângă jos a acestui newsletter. E-mailul Dvs. va fi direcționat spre noi la adresa info@rheinzink.ro

Dacă aveți alte întrebări sau sugestii pentru noi și doriți să ni le faceți cunoscute accesați secțiunea Idei.

De asemenea, puteți intra în contact cu noi direct de pe pagina de internet www.rheinzink.ro , accesând secțiunea Contact.


În conformitate cu Legea 365/2002 privind comerţul electronic, acest mesaj nu este şi nu poate fi considerat spam, deoarece:
  • acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar
  • adresa d-voastră de e-mail a fost găsită fie pe un site public, fie într-un ghid de afaceri, fie în adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri de afaceri
  • acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita sa beneficiaţi de serviciile companiei noastre şi vă este transmis în dorinţa de a vă ţine la curent cu cele mai noi şi mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru că inţelegem şi apreciem intimitatea d-voastră ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greşeală la dvs.
Acest mesaj este o cerere de comunicare din partea noastră de a vă trimite materiale informative cu referire la serviciile pe care le oferim. In cazul în care nu sunteţi interesat vă rugăm ignoraţi acest e-mail. Conform legislaţiei României, orice firmă are dreptul la o încercare de comunicare comercială cu o anumită persoană.