Atenţie! Dacă aveţi probleme cu vizualizarea acestui newsletter, faceţi click aici.
04/2015
RHEINZINK- Sistem fălțuit

Fațada reprezintă fața unei clădiri. Cu RHEINZINK, faţada devine o carte de vizită pentru arhitectura clădirii. Cuprinzătorul sistem RHEINZINK captivează cu varietatea sa şi permite utilizarea în aproape toate stilurile. Placarea fațadei cu RHEINZINK prezintă o frumusețe atemporală, absolut fără nici o întreţinere, ce va oferi protecție fiabilă pentru mai multe generaţii. Pe lângă proprietăţile remarcabile vizuale şi tehnice, acest material natural are și alte calităţi de lungă durată: RHEINZINK nu este inflamabil, protejează împotriva fulgerelor, şi de asemenea, a poluării electromagnetice Deci, nu fără motiv, astăzi, RHEINZINK este o marcă de renume, fiind sinonimul pentru calitate şi durabilitate în construcţii în peste 30 de ţări din lume.

Falțul în unghi drept utilizat la placări de fațade, oferă un efect vizual pronunțat, având ca rezultat obținerea unei structuri dinamice realiste cu linii pregnante.

Sistemul fălțuit RHEINZINK, îmbină longitudinal fâșii de tablă individuale adiacente, fălțuite în prealabil.

Mașinile de prelucrare a materialului RHEINZINK garanteză eficiența și consecvanța în prefălțuirea panourilor și închiderea falțurilor. Sistemul fălțuit se pretează la aproape orice formă sau stil de clădire. Prefălțuirea și închiderea falțurilor se realizează printr-un proces eficient și rațional folosind utilajele speciale necesare. Lungimile și lațimile diverse de fâșii de tablă fac posibilă executarea formelor speciale, mai complexe. Punem la dispoziția Dvs. suprafețe standard, RHEINZINK-prePATINA bright rolled, blue-grey și graphite-grey, materiale care nu necesită întreținere sau service ulterior.

Ce valoare au cele mai bune materiale în lipsa creativității?

Ce valoare are cea mai bună idee nepusă în practică?

Atuurile folosirii sistemului fălțuit de la RHEINZINK, vin fără îndoială, în ajutorul Dvs. în luarea deciziei de utilizare a produselor noastre.

  • Împărțire vizuală marcantă a suprafeței prin lățimi de falț de circa 12 mm
  • Posibilitate de dispunere orizontală și verticală
  • Estetică diversă prin multiple lungimi si lățimi de fâși de tablă
  • Posibilitate de montare cu rost în cruce sau acoperiri în oglindă
  • Îmbinare în falț longitudinal sigură la ploaie
  • Utilizarea fâșiilor de tablă preprofilate
  • Sunt realizabile atât suprafețe conice cât și suprafețe rotunde concave și convexe

Pentru detalii referitoare la această temă accesați secțiunea de Informații din partea stângă jos a acestui newsletter. E-mailul Dvs. va fi direcționat spre noi la adresa info@rheinzink.ro

Dacă aveți alte întrebări sau sugestii pentru noi și doriți să ni le faceți cunoscute accesați secțiunea Idei.

De asemenea, puteți intra în contact cu noi direct de pe pagina de internet www.rheinzink.ro , accesând secțiunea Contact.


În conformitate cu Legea 365/2002 privind comerţul electronic, acest mesaj nu este şi nu poate fi considerat spam, deoarece:
  • acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar
  • adresa d-voastră de e-mail a fost găsită fie pe un site public, fie într-un ghid de afaceri, fie în adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri de afaceri
  • acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita sa beneficiaţi de serviciile companiei noastre şi vă este transmis în dorinţa de a vă ţine la curent cu cele mai noi şi mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru că inţelegem şi apreciem intimitatea d-voastră ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greşeală la dvs.
Acest mesaj este o cerere de comunicare din partea noastră de a vă trimite materiale informative cu referire la serviciile pe care le oferim. In cazul în care nu sunteţi interesat vă rugăm ignoraţi acest e-mail. Conform legislaţiei României, orice firmă are dreptul la o încercare de comunicare comercială cu o anumită persoană.