Atenţie! Dacă aveţi probleme cu vizualizarea acestui newsletter, faceţi click aici.
03/2012
Noua linie de produse RHEINZINK

Consultând de curând partenerii noștri din piață, un lucru a devenit clar: că RHEINZINK este un material foarte versatil, cu proprietăți remarcabile de la faza de proiectare până la faza de punere în operă: profilare fără limite – maleabilitate – instalare facilă.

Prin furnizarea produselor noastre la mii de proiecte de pe tot globul, la care am adăugat la cei 45 de ani de experienţă în producţia de materiale de titan-zinc, am continuat constant îmbunătățirea produselor și serviciilor noastre.

Am realizat multe repere în dezvoltarea procedeului de turnare și laminare a materialului de titan-zinc, fiind un exemplu, acum 25 de ani, când am inventat procedeul de prepatinare pentru zinc. Cu toate acestea, niciodată nu este timp de odihnă atunci când vine vorba de îmbunătățiri, aşa ca acum aspirăm să oferim partenerilor noștri cele mai bune produse și servicii sub noul nostru slogan: “ALWAYS BETTER”.


Acum, ne poziţionăm la etapa următoare de dezvoltare și extindere a gamei noastre existente. Beneficiu suplimentar pentru dumneavoastră: patru noi linii de produse RHEINZINK ce le puteţi oferi clienților dvs. din 2013, fapt ce vă poate oferi acum soluţia potrivită pentru fiecare cerință. Dispuneţi de liberă creativitate pentru proiectele dumneavoastră! Toate susținute de calitățile deja dovedite de RHEINZINK – sustenabilitate – durabilitate – fără întreţinere.

V-am captat deja atenția? Veți afla mai multe în curând.


Echipa dumneavoastră - RHEINZINK


În conformitate cu Legea 365/2002 privind comerţul electronic, acest mesaj nu este şi nu poate fi considerat spam, deoarece:
  • acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar
  • adresa d-voastră de e-mail a fost găsită fie pe un site public, fie într-un ghid de afaceri, fie în adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri de afaceri
  • acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita sa beneficiaţi de serviciile companiei noastre şi vă este transmis în dorinţa de a vă ţine la curent cu cele mai noi şi mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru că inţelegem şi apreciem intimitatea d-voastră ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greşeală la dvs.
Acest mesaj este o cerere de comunicare din partea noastră de a vă trimite materiale informative cu referire la serviciile pe care le oferim. In cazul în care nu sunteţi interesat vă rugăm ignoraţi acest e-mail. Conform legislaţiei României, orice firmă are dreptul la o încercare de comunicare comercială cu o anumită persoană.