Atenţie! Dacă aveţi probleme cu vizualizarea acestui newsletter, faceţi click aici.
02/2017
Tehnica falțului în unghi drept

Fațadele metalice din tablă de titan-zinc RHEINZINK au întotdeauna ceva special. Cu o linie estetică fină, sistemele fălţuite cu falţ vertical în unghi drept sunt doar o parte din oferta RHEINZINK ce asigură un aspect particular pentru placări și ne crează impresia că fațada poate ascunde multe secrete. Placările de faţade cu forme complexe îşi găsesc rapid soluţii tehnice asigurate de versatilitatea materialului în combinaţie cu detalii de proiectare de specialitate.

Sistemul fălțuit RHEINZINK, îmbină vertical, în cazul de față, fâșii de tablă individuale adiacente, fălțuite în prealabil.

Falțul în unghi drept utilizat la placarea fațadei oferă un efect vizual pronunțat, având ca rezultat obținerea unei structuri dinamice realiste cu linii pregnante. Simplitatea și funcționalitatea construcției rezultate vorbesc de la sine.

Diferite lungimi și lățimi de fâșii pot fi utilizate la realizarea diverselor proiecte. Mașinile de prelucrare a materialului RHEINZINK garanteză eficiența și consecvanța în prefălțuirea panourilor și închiderea falțurilor. Sistemul fălțuit se pretează la aproape orice formă sau stil de clădire, deschizând astfel un domeniu de aplicare suplimentar în ceea ce privește designul unei fațade.

Proiect

Stație de întreținere a carosabilului rutier, Münster (Germania)

Client

Landesbetrieb Straßenbau NRW, Abteilung Gebäudemanagement, Münster (Germania)

Arhitect

1zu1 – Architekten Gregor Bocianowski und Freia Malmus, Münster (Germania)

Antreprenor

SCHUKO Metallbedachungen GmbH, Recklinghausen (Germania)

Date tehnice

Suprafață fațadă: 325 m2, 2,25 t, RHEINZINK-prePATINA graphite-grey, plus 97,5 m2, 1 t, RHEINZINK-prePATINA blue-grey, sistem falț vertical în unghi drept

Placări intrados: 350 m2, 2,5 t, RHEINZINK-prePATINA graphite-grey, sistem falț vertical în unghi drept

Pentru detalii despre această temă, accesați secțiunea de Informații din partea stângă jos a acestui newsletter. E-mailul Dvs. va fi direcționat spre noi la adresa info@rheinzink.ro

Puteți intra în contact cu noi direct de pe pagina de internet www.rheinzink.ro , accesând secțiunea Contact.


În conformitate cu Legea 365/2002 privind comerţul electronic, acest mesaj nu este şi nu poate fi considerat spam, deoarece:
  • acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar
  • adresa d-voastră de e-mail a fost găsită fie pe un site public, fie într-un ghid de afaceri, fie în adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri de afaceri
  • acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita sa beneficiaţi de serviciile companiei noastre şi vă este transmis în dorinţa de a vă ţine la curent cu cele mai noi şi mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru că inţelegem şi apreciem intimitatea d-voastră ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greşeală la dvs.
Acest mesaj este o cerere de comunicare din partea noastră de a vă trimite materiale informative cu referire la serviciile pe care le oferim. In cazul în care nu sunteţi interesat vă rugăm ignoraţi acest e-mail. Conform legislaţiei României, orice firmă are dreptul la o încercare de comunicare comercială cu o anumită persoană.