Atenţie! Dacă aveţi probleme cu vizualizarea acestui newsletter, faceţi click aici.
06/2017
Zincul, esențial pentru o viață liniștită, fără griji

Zincul este un element natural important, de care depind corpurile noastre pentru a produce celule noi, pentru a da un impuls organismului atunci când răceala ne afectează, susține fertilitatea rasei umane și oferă o viziune amplă asupra vieții. Cu toate că prețul lanțului de producție este mai mare decât în cazul altor materiale de construcții, zincul furnizează mereu opțiuni proaspete și surse noi de inspirație pentru locuințe sănătoase, creând atuuri surprinzătoare și atractive pentru beneficiari.

Capacitatea de rezistență înnăscută a zincului este unul dintre cele mai importante plusuri. Un acoperiș din zinc instalat corect poate dura mai mult de un secol. Zincul datorează această longevitate impresionantă, capacității sale de a se autovindeca. Dacă lăsați o bucată de fier în ploaie sau în contact cu sarea, reacția chimică ce va avea loc, va forma oxidul de fier, denumit rugină, care în timp, va coroda fierul.

Zincul însă, în contact cu apa va forma hidroxidul de zinc, care în contact cu dioxidul de carbon din atmosferă va forma carbonatul de zinc, cunoscut drept strat de patină, care protejează materialul și devine tot mai puternic și mai nobil odată cu trecerea anilor. Dacă se zgârie, se va reface natural în timp.

Toxicitatea scăzută a învelitorilor de zinc, reprezintă cu siguranță un plus major pentru protecția mediului înconjurător. Apa care se scurge de pe acoperiș nu contaminează solul și apele subterane, neconținând substanțe chimice toxice. Un alt avantaj îl reprezintă faptul că zincul este aproape 100% reciclabil. Astfel se reduce mult costul energiei de fabricație. Pe de altă parte, privit ca fiind cel mai pertinent dezavantaj pentru consumatorul mediu, prețul zincului depășește ca mărime „așteptările de moment”. Pe termen lung însă, prin durabilitatea și sustenabilitatea sa, zincul compensează pe măsură diferența de preț inițial.

Proiect

Reședință privată, Rangsdorf (Germania)

Arhitect

Steiner Weißenberger Architekten GmbH, Berlin (Germania)

Antreprenor

Hoeltke & Langpeter Dachdeckerei GmbH, Berlin (Germania)

Date tehnice

Suprafață învelitoare: 260 m2, 2 t, RHEINZINK-prePATINA graphite-grey, sistem cu solzi mari

Pentru detalii referitoare la soluțiile sistem pentru acoperiș propuse de RHEINZINK, accesați secțiunea de Informații din partea stângă jos a acestui newsletter. E-mailul Dvs. va fi direcționat spre noi la adresa info@rheinzink.ro

Dacă aveți alte întrebări sau sugestii pentru noi și doriți să ni le faceți cunoscute accesați secțiunea Idei.

De asemenea, puteți intra în contact cu noi direct de pe pagina de internet www.rheinzink.ro , accesând secțiunea Contact.


În conformitate cu Legea 365/2002 privind comerţul electronic, acest mesaj nu este şi nu poate fi considerat spam, deoarece:
  • acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar
  • adresa d-voastră de e-mail a fost găsită fie pe un site public, fie într-un ghid de afaceri, fie în adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri de afaceri
  • acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita sa beneficiaţi de serviciile companiei noastre şi vă este transmis în dorinţa de a vă ţine la curent cu cele mai noi şi mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru că inţelegem şi apreciem intimitatea d-voastră ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greşeală la dvs.
Acest mesaj este o cerere de comunicare din partea noastră de a vă trimite materiale informative cu referire la serviciile pe care le oferim. In cazul în care nu sunteţi interesat vă rugăm ignoraţi acest e-mail. Conform legislaţiei României, orice firmă are dreptul la o încercare de comunicare comercială cu o anumită persoană.