Atenţie! Dacă aveţi probleme cu vizualizarea acestui newsletter, faceţi click aici.
07/2014
Profesioniștii se bazează pe RHEINZINK

Firma RHEINZINK s-a format în 1966 prin fuziunea întreprinderilor Grillo Stolberger Zink și Uzinele Metalurgice Germane Unite. Astăzi RHEINZINK este o întreprindere a concernului Grillo ce oferă locuri de muncă pentru mai mult de 800 de angajați. Firma RHEINZINK activează în prezent pe plan internațional cu subsidiarii și reprezentanțe de vânzări în 30 de țări pe 5 continente. De aproape 50 de ani, grupul RHEINZINK produce la fabrica sa din Datteln titan-zinc de înaltă calitate disponibil în diverse suprafețe.

Titan-zincul RHEINZINK se utilizează la învelitori, lucarne, placări de faţade și sisteme de jgheaburi și burlane. Titan-zincul de la RHEINZINK este foarte popular, cu o largă aplicabilitate care începe cu învelitori pentru monumente sau clădiri istorice și continuă cu soluții versatile pentru arhitectură modernă. Mulți arhitecți renumiți pe plan internaţional, precum Daniel Libeskind, Frank O. Gehry sau Zaha Hadid au descoperit acest material modern pentru design şi au apreciat beneficiile sale. Mulţumită durabilității sale şi ratei ridicate de reciclare, RHEINZINK este alegerea preferată a tuturor: beneficiari, arhitecți și constructori.

RHEINZINK este lider mondial în producția de titan-zinc. Când vorbim despre titan-zinc, toată lumea se raportează la standardele de calitate setate de RHEINZINK. În decursul timpului, RHEINZINK, ca și prim producător de zinc ca și material de construcții, a înlocuit procesul de roluire tradițională cu o nouă tehnologie, cu laminoare de roluire pe suprafețe întinse. De când inovația s-a extins la nivel industrial, au fost setate repere de dezvoltare proprie unde un loc principal îl ocupă tehnologia de prepatinare. RHEINZINK a inventat această procedură tehnică, iar ca și inventator o poate îmbunătăți în exclusivitate.

În viitor, toți competitorii noștri se vor orienta în funcție de inovațiile noastre. Noile linii de produse RHEINZINK: PATINA LINE, PROTECT LINE, COLOR LINE și INTERIEUR LINE extind portofoliul nostru de produse. Acestea reprezintă, nu doar cea mai largă gamă de produse manufacturate din titan-zinc, dar ating chiar și cele mai înalte așteptări ale tuturor partenerilor noștri. Urmărim întocmai sloganul companiei noastre: ALWAYS BETTER.

Profesioniștii se bazează pe RHEINZINK. De ce? Vă invităm să vizionați videoclipul nostru de prezentare la secțiunea COMPANIA accesând pagina noastră de internet www.rheinzink.ro . Astfel ne veți putea cunoaște mai bine și veți înțelege cu siguranță de ce suntem apreciați la nivel mondial.

Pentru detalii referitoare la această temă accesați secțiunea de Informații din partea stângă jos a acestui newsletter. E-mailul Dvs. va fi direcționat spre noi la adresa info@rheinzink.ro

Dacă aveți alte întrebări sau sugestii pentru noi și doriți să ni le faceți cunoscute accesați secțiunea Idei.

De asemenea, puteți intra în contact cu noi direct de pe pagina de internet www.rheinzink.ro , accesând secțiunea Contact.


În conformitate cu Legea 365/2002 privind comerţul electronic, acest mesaj nu este şi nu poate fi considerat spam, deoarece:
  • acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar
  • adresa d-voastră de e-mail a fost găsită fie pe un site public, fie într-un ghid de afaceri, fie în adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri de afaceri
  • acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita sa beneficiaţi de serviciile companiei noastre şi vă este transmis în dorinţa de a vă ţine la curent cu cele mai noi şi mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru că inţelegem şi apreciem intimitatea d-voastră ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greşeală la dvs.
Acest mesaj este o cerere de comunicare din partea noastră de a vă trimite materiale informative cu referire la serviciile pe care le oferim. In cazul în care nu sunteţi interesat vă rugăm ignoraţi acest e-mail. Conform legislaţiei României, orice firmă are dreptul la o încercare de comunicare comercială cu o anumită persoană.