Atenţie! Dacă aveţi probleme cu vizualizarea acestui newsletter, faceţi click aici.
03/2013
Soluții optime pentru protecția învelitorilor fălțiute: AIR-Z & VAPOZINC

Prin faptul că se alege o învelitoare RHEINZINK, implicit se alege calitatea. Structura perfect adaptată a covorului de ventilaţie AIR-Z sau a covorului de ventilaţie cu folie VAPOZINC la învelitoarea fălţuită RHEINZINK oferă o protecţie de durată. RHEINZINK a inventat covorul de ventilaţie. În căutarea unei soluţii durabile şi de încredere pentru structura acoperişurilor cu învelitoare RHEINZINK care protejează de apa de ploaie şi reduce zgomotul, în decurs de aproape 20 de ani, inginerii noştri au dezvoltat şi perfecţionat covorul de ventilaţie. De atunci s-au montat cu succes milioane de metri pătraţi ce oferă un echilibru optim de umiditate. Cu AIR-Z şi VAPOZINC vă oferim două soluţii optime pentru sistemele noastre de învelitori fălţuite.

AIR-Z se aplică pe stratul de separaţie de suprafaţă mare (de ex. bitum) cu suport de astereală din lemn sau plăci din lemn (de ex. OSB). Domeniul principal de utilizare este învelitoarea metalică cu pantă mică, între 5° şi 20°, sau acoperiri ventilate şi structuri de acoperiş unde stratul suport este alcătuit din panouri din lemn. AIR-Z egalizează toleranţele suportului (până la aprox. 2 mm) şi îmbunătăţeşte culisarea fâşiilor lungi. Desigur, AIR-Z sporeşte izolaţia fonică în cazul zgomotelor induse de ploaie cu până la 9 dB (A). Avantajele pe care le aduce AIR-Z:

Potrivit pentru învelitori fălţuite cu pantă mică

Se aplică peste un strat de separare impermeabil

Reduce transmisia zgomotului indus de ploaie

În combinaţie cu membrane bituminoase armate cu pânză de sticlă corespunde criteriilor „Harte Bedachungen” conform DIN 4102.

VAPOZINC este un covor de ventilaţie combinat cu o folie de difuzie cu rol de hidroizolaţie. Elimină umiditatea dintre infrastructură şi învelitoare, se poate monta peste astereală sau suport necompensator de umiditate din material lemnos. Folia permeabilă la vapori minimizează pătrunderea umezelii în faza de construcţie, în acelaşi timp prin structura sa permiţând uscarea acoperişului. VAPOZINC lasă construcţia să respire. Închiderea umidităţii în structura acoperişului este eficient prevenită. Materialele acoperişului sunt protejate de coroziune şi putrezire. Avantajele pe care le oferă utilizarea VAPOZINC:

Montaj simplu; îmbinare cu bandă autoadezivă

Permeabil la vapori; echilibrează umiditatea

Protejează împotriva umidităţii din structură

La pante < 20° corespunde criteriilor „Harte Bedachungen” conform DIN 4102.

Pentru detalii referitoare la această temă accesați secțiunea de Informații din partea stângă jos a acestui newsletter. E-mailul Dvs. va fi direcționat spre noi la adresa info@rheinzink.ro

Dacă aveți alte întrebări sau sugestii pentru noi și doriți să ni le faceți cunoscute accesați secțiunea Idei.

De asemenea, puteți intra în contact cu noi direct de pe pagina de internet www.rheinzink.ro , accesând secțiunea Contact.


Arhitectură pe portativ

Concertul Elenei Mîndru care a avut loc la Brașov, la început de mai 2013, susținut sub denumirea de Cafeteca Spring Jazz și prezentat de RHEINZINK, ne-a dovedit că întradevăr: “Primăvara sună bine !” Solista a reprezentat România anul trecut la cel mai prestigios festival de Jazz din lume, Montreux Voice Jazz Competition, unde a obținut locul al 2-lea și premiul publicului. În concertul de la poalele Tâmpei, vocea Elenei Mîndru a strălucit precum varianta RHEINZINK bright rolled, naturală și luminoasă, pentru ca peste ani să devină cu trecerea inevitabilă a timpului, matură și nobilă, asemenea RHEINZINK graphite-grey.

Cum s-a desfășurat evenimentul? Un concert captivant de la un capăt la celălalt, condus de o solistă cu o voce extraordinară, care te fascinează de la primele sunete. E imposibil să nu te atragă libertatea de a se exprima a artistei, de a îmbina influențe din diferite medii culturale și muzicale, această abilitate făcând posibilă o paralelă între muzică și arhitectură, Elena Mîndru fiind pe cât de tânără, pe atât de cunoscută și apreciată în lumea jazz-ului, profil asemănător arhitectului amfitrion al serii muzicale de la Brașov: Horia Reit. Vernisajul realizat cu multă grijă, până în cele mai mici amănunte, în foaierul Sălii “Reduta” de către Horia Reit Architecture, subliniază faptul că asemenea jazz-ului care nu poate ajunge a fi “înțeles și iubit” decât prin ascultare repetată, așa și RHEINZINK ajunge la sufletul arhitectului și beneficiarului prin vizualizarea punerii în operă a concepului arhitectural realizat cu titan-zinc RHEINZINK.


În conformitate cu Legea 365/2002 privind comerţul electronic, acest mesaj nu este şi nu poate fi considerat spam, deoarece:
  • acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar
  • adresa d-voastră de e-mail a fost găsită fie pe un site public, fie într-un ghid de afaceri, fie în adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri de afaceri
  • acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita sa beneficiaţi de serviciile companiei noastre şi vă este transmis în dorinţa de a vă ţine la curent cu cele mai noi şi mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru că inţelegem şi apreciem intimitatea d-voastră ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greşeală la dvs.
Acest mesaj este o cerere de comunicare din partea noastră de a vă trimite materiale informative cu referire la serviciile pe care le oferim. In cazul în care nu sunteţi interesat vă rugăm ignoraţi acest e-mail. Conform legislaţiei României, orice firmă are dreptul la o încercare de comunicare comercială cu o anumită persoană.