Atenţie! Dacă aveţi probleme cu vizualizarea acestui newsletter, faceţi click aici.
01/2018
Forever Young – For Generations To Come

Muzeul Ludwig din Köln, un proiect RHEINZINK ce împlinește 33 de ani, este dovada certă a sloganului nostru.

A rămâne pe poziții într-un proces constant de reinventare este o adevărată provocare, la care RHEINZINK participă încă de la început. Deși materialul nostru de construcții este pe piață de mai bine de o jumătate de secol, el rămâne unul dintre cele mai inovatoare materiale din domeniul arhitecturii. RHEINZINK a fost întotdeauna un material natural vizionar, cu caracteristici speciale unice, care deși făcut să dureze pentru generațiile viitoare, își etalează în permanență tinerețea.

Din cerința permanentă de schimbare, am adaptat numele suprafețelor noastre pentru Dumneavoastră, oferindu-vă acum și mai multe posibilități pentru proiectarea individuală de înaltă calitate.

Cu RHEINZINK CLASSIC, artCOLOR, prePATINA – facem să vă fie mai ușor!

  • Materialul nostru natural în forma sa originală, poartă acum numele RHEINZINK-CLASSIC și formează propria linie de produse.
  • Un spectru vast de culori compun noua linie RHEINZINK-artCOLOR. Vă oferim la cerere, de la culorile de bază până la o selecție RAL complet individualizată, generând astfel multiple combinații de design creativ.
  • Cele două variante prepatinate blue-grey și graphite-grey pot fi găsite acum sub numele de RHEINZINK-prePATINA. După cum știți deja - Adevărata patinare este posibilă numai cu RHEINZINK: 100% natural, auto-vindecabil și fără întreținere.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile din domeniul vast al construcțiilor, vizitați expoziția DACH+HOLZ International 2018 ce se va desfășura la Köln, Germania, în perioada 20–23.02.2018. Noile noastre linii de produse și multe alte informații proaspete veți găsi la standul RHEINZINK – Halle 6, Stand 6.313.

Dacă doriți să intrați în posesia unui Calendar Arhitectural RHEINZINK 2018, puteți să trimiteți adresa Dvs. la care poate fi livrat acesta prin curier la info@rheinzink.ro Veți descoperi în paginile sale proiecte unice făcute să dureze pentru generații, însă cu o permanentă aparență tânără.

Pentru detalii, accesați secțiunea Informații din partea stângă jos a acestui newsletter. E-mailul Dvs. va fi direcționat spre noi sau direct, pe pagina de internet www.rheinzink.ro , accesând secțiunea Contact.

Dacă aveți alte întrebări sau sugestii pentru noi și doriți să ni le faceți cunoscute accesați secțiunea Idei.


În conformitate cu Legea 365/2002 privind comerţul electronic, acest mesaj nu este şi nu poate fi considerat spam, deoarece:
  • acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar
  • adresa d-voastră de e-mail a fost găsită fie pe un site public, fie într-un ghid de afaceri, fie în adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri de afaceri
  • acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita sa beneficiaţi de serviciile companiei noastre şi vă este transmis în dorinţa de a vă ţine la curent cu cele mai noi şi mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru că inţelegem şi apreciem intimitatea d-voastră ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greşeală la dvs.
Acest mesaj este o cerere de comunicare din partea noastră de a vă trimite materiale informative cu referire la serviciile pe care le oferim. In cazul în care nu sunteţi interesat vă rugăm ignoraţi acest e-mail. Conform legislaţiei României, orice firmă are dreptul la o încercare de comunicare comercială cu o anumită persoană.