Atenţie! Dacă aveţi probleme cu vizualizarea acestui newsletter, faceţi click aici.
04/2016
Atelierul din grădină devine o oază binefăcătoare

Dacă ați practica sportul de performanță urmărind în același timp viața ca un antreprenor, casnică și mamă, în același timp, veți avea nevoie sporită de odihnă și relaxare. Atleta Priska Trümpi-Landolt, care locuiește în orașul Schänis în cantonul St. Gallen, știe foarte bine acest lucru. Ideea de retragere personală pe propria proprietate, i-a venit în timp ce proiecta adăpostul din grădină împreună cu familia sa. De ce să nu îmbine spațiul de depozitare și garajul cu un loc de evadare gen casă de vacanță? Familia a răspuns cu entuziasm la ideea sa originală. După 2014, și alți membrii ai familiei au descoperit brusc că simt această dorința de odihnă și relaxare, și le place "să dispară" în cocheta casă de vacanță.

Datorită concepției de design folosite, clădirea cu două etaje - cu bogatele contraste introduse de fațadele realizate din titan-zinc și lemn - satisface toate cerințele solicitate, integrându-se elegant și discret, dar pe deplin prezent, în împrejurimi. Atleta a fost implicată personal în construcția acestei neobișnuite locuințe. Împreună cu fratele său Rene Landolt, ea conduce o afacere de familie, Casa-technica.ch / Landolt Gebäudetechnik, prin intermediul căreia, aceasta a elaborat din punct de vedere tehnic și vizual fațada RHEINZINK. Structura și toate detaliile sale au fost proiectate de Rene, în urma discuțiilor cu doamna casei și cu un tinichigiu, fiind astfel elaborat un proiect cu ajutorul unui program CAD.

În căutarea inspirației privind forma și designul casei lor de vacanță, au apelat la Steiner și Stucki, o echipă de arhitecți din Schänis. O trăsătură distinctivă a structurii cu două etaje, o reprezintă învelitoarea din titan-zinc RHEINZINK, care cuprinde fațadele, continuându-se apoi în sus și peste acoperiș. Fațada dinspre grădină este generos umplută cu geamuri. Partea de dedesubt și interiorul suprafețelor fațadei din umbra acoperișului în consolă sunt căptușite cu lemn. Titan-zincul și lemnul – două materiale care la prima vedere nu pot fi mai diferite, însă privite mai profund, devine clar faptul că designul este cel ce elaborează elementul comun ambelor materiale. Atât șipcile din lemn, cât și panourile din titan-zinc sunt orientate orizontal. Designul a fost executat în întregime folosind glisarea artizanală a panourilor orizontale, transformându-le în suprafață finită RHEINZINK-PROTECT graphite-grey. Lățimi variate și îmbinări eșalonate cap la cap au fost utilizate pentru confecționarea manuală a acestor panouri. Rene a fost extaziat când a văzut manopera unică, fără cusur, amintindu-și obiectivul de el însuși stabilit înainte de începerea proiectului: "Mi-am dorit să folosesc această oportunitate adăugând o notă de design rafinat în selectarea anvelopei clădirii pentru a exprima cât de mândri suntem de profesia noastră de tinichigii, fără să omitem asocierea competentă cu compania Casa-technica.ch."

Scopul a fost atins, iar visul unui loc de relaxare și regenerare împlinit – uneori poate fi chiar atât de ușor.

Rezultatul: o oază de bunăstare răsărită din mâinile unui maestru tinichigiu, clădită cu dragoste, pasiune și devotament pentru detaliile vizuale.Proiect

Summer House, Schänis (Elveția)

Data finalizării

2014

Proprietar

Priska și Jost Trümpi-Landolt, Schänis (Elveția)

Arhitect

Biroul de Arhitectură Steiner&Stucki, Schänis (Elveția)

Antreprenor

Casa-technica.ch®, Landolt Gebäudetechnik AG, Näfels (Elveția)

Date tehnice
Suprafață fațadă: 100 m2, 1t, sistem panouri orizontale, RHEINZINK-PROTECT graphite-grey

Pentru detalii referitoare la această temă accesați secțiunea de Informații din partea stângă jos a acestui newsletter. E-mailul Dvs. va fi direcționat spre noi la adresa info@rheinzink.ro

Dacă aveți alte întrebări sau sugestii pentru noi și doriți să ni le faceți cunoscute accesați secțiunea Idei.

De asemenea, puteți intra în contact cu noi direct de pe pagina de internet www.rheinzink.ro , accesând secțiunea Contact.

Echipa RHEINZINK dorește ca în perioada acestor Sărbători Pascale să vă găsiți propria oază de regenerare și relaxare care să vă aducă

Multă Inspirație în gând &

Multă Lumină în suflet!


În conformitate cu Legea 365/2002 privind comerţul electronic, acest mesaj nu este şi nu poate fi considerat spam, deoarece:
  • acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar
  • adresa d-voastră de e-mail a fost găsită fie pe un site public, fie într-un ghid de afaceri, fie în adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri de afaceri
  • acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita sa beneficiaţi de serviciile companiei noastre şi vă este transmis în dorinţa de a vă ţine la curent cu cele mai noi şi mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru că inţelegem şi apreciem intimitatea d-voastră ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greşeală la dvs.
Acest mesaj este o cerere de comunicare din partea noastră de a vă trimite materiale informative cu referire la serviciile pe care le oferim. In cazul în care nu sunteţi interesat vă rugăm ignoraţi acest e-mail. Conform legislaţiei României, orice firmă are dreptul la o încercare de comunicare comercială cu o anumită persoană.