Atenţie! Dacă aveţi probleme cu vizualizarea acestui newsletter, faceţi click aici.
03/2017
Mozaic arhitectural la Moscova

Acest proiect propune prin utilizarea materialului RHEINZINK, diversitate în loc de uniformitate, îmbinând două sisteme la construcția învelitorii, alăturând sistemului cu solzi, sistemul închiderii cu falț vertical dublu, depășind granițele conformismului clasic, prin folosirea mozaicului de nuanțe blue și graphite-grey.

Mare parte a acoperișului clădirii este realizată îmbinând solzi mici, pătrați în două nuanțe prepatinate. Solzii au devenit o soluție din ce în ce mai populară pentru învelitori. Solzii mici asigură soluții estetice viabile chiar și pentru geometrii complexe ale construcțiilor. Lucarne, coșuri de fum și alte elemente de contur pentru acoperiș, reprezintă doar o parte in domeniul lor de aplicare.

Eficiența solzilor este deosebită în cazul învelitorilor de mari dimensiuni, atât datorită rezultatului optic cât și a avantajelor constructive. Utilizarea nuanțelor diferite de solzi deschide o nouă linie de design, ocolind monotonia prin rezultatul vizual creat.

Cealaltă soluție sistem aleasă pentru învelitoare, în proporție mai mică însă, este falțul vertical dublu, utilizat la înclinația mică a acoperișului. Această tehnică reprezintă o evoluție a falțului vertical simplu. Cunoscută în literatura tehnică de specialitate încă din anul 1899, denumirea de "falț dublu" definește unul din tipurile clasice de îmbinare longitudinală a fâșiilor de tablă adiacente. Cu o înălțime de 25 mm, falțul vertical este etanș la ploaie fără alte măsuri suplimentare de protecție. Datorită unei multitudini de detalii posibile, acest tip de falț se pretează atât designului tradițional cât și arhitecturii moderne.

Proiect

Ambasada Franței, Moscova (Rusia)

Client

GlavUpDK sub tutela MFA Rusia, Moscova (Rusia)

Arhitect

Arch. Pozdeev N.I., Denkmalschutzentwurf - OOO PB "ArKo", Kokorev E.G., Moscova (Rusia)

Antreprenor

OOO "Faber", Moscova (Rusia)

Date tehnice

Suprafață învelitoare:

1550 m2, 17 t, RHEINZINK-prePATINA blue-grey & graphite-grey, sistem cu solzi

430 m2, 3,5 t, RHEINZINK-prePATINA blue-grey, sistem falț vertical dublu

Ornamente: 1,5 t, RHEINZINK-prePATINA blue-grey

Pentru mai multe detalii referitoare la soluțiile sistem pentru acoperiș, accesați secțiunea de Informații din partea stângă jos a acestui newsletter. E-mailul Dvs. va fi direcționat spre noi la adresa info@rheinzink.ro

Dacă aveți alte întrebări sau sugestii pentru noi și doriți să ni le faceți cunoscute accesați secțiunea Idei.

De asemenea, puteți intra în contact cu noi direct de pe pagina de internet www.rheinzink.ro ,accesând secțiunea Contact.


În conformitate cu Legea 365/2002 privind comerţul electronic, acest mesaj nu este şi nu poate fi considerat spam, deoarece:
  • acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar
  • adresa d-voastră de e-mail a fost găsită fie pe un site public, fie într-un ghid de afaceri, fie în adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri de afaceri
  • acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita sa beneficiaţi de serviciile companiei noastre şi vă este transmis în dorinţa de a vă ţine la curent cu cele mai noi şi mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru că inţelegem şi apreciem intimitatea d-voastră ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greşeală la dvs.
Acest mesaj este o cerere de comunicare din partea noastră de a vă trimite materiale informative cu referire la serviciile pe care le oferim. In cazul în care nu sunteţi interesat vă rugăm ignoraţi acest e-mail. Conform legislaţiei României, orice firmă are dreptul la o încercare de comunicare comercială cu o anumită persoană.