Atenţie! Dacă aveţi probleme cu vizualizarea acestui newsletter, faceţi click aici.
08/2014
Să cunoaștem mai bine RHEINZINK:

Așa cum v-am anunțat deja, noul videoclip corporativ RHEINZINK este on-line! Se nasc acum o serie de întrebări pe care un băiețel le pune atunci când vizitează RHEINZINK, devine curios și începe o călătorie de descoperire. Ce este zincul? Ce posibilități ai să lucrezi cu el? Peretele media real din Villa Libeskind de la Datteln îl ajută în dezvăluirea răspunsurilor prin proiectarea în fața ochilor lui a noului clip de imagine RHEINZINK, oferindu-i o mai bună imagine de ansamblu asupra companiei și a membrilor săi, asupra fabricii cu întregul proces de producție, asupra calității și durabilității materialului, activităților la nivel regional și global și a partenerilor de pe piață. Răspunsuri despre serviciile și oportunitățile oferite clientilor, aplicațiile în arhitectură din punct de vedere structural, funcțional și cultural, creație și inovație, calitate și sustenabilitate și mult mai mult decât atât, despre rolul cheie al materialului: titan-zinc. Cei implicați sunt deopotrivă integrați ca furnizori, comercinanți, montatori și arhitecți, de la producție la punere în operă, de la origini până la proiectul final. Toate aceste animații fac incursiunea încântătoare. Pe scurt: cea de-a patra ediție a filmului de prezentare arată întrega varietate a brandului RHEINZINK prin folosirea celor mai avansate tehnici de filmare și redare.

Dacă ați urmărit filmul, stiți deja aproape totul despre RHEINZINK. Dacă vreți să ne cunoaștem mai bine, personal, echipa RHEINZINK participă la Expoconferința Internațională de Arhitectură RIFF 2014 – acoperișuri, izolații, fațade - în calitate de expozant, alături de partenerul de top – distribuitorul si montatorul nostru VALCON ROOFS Srl. Pentru aceasta, cât și pentru a cunoaște mai bine produsele în care credem și pe care le promovăm precum și proiectele noastre de anvergură existente, vă așteptăm să pătrundeți în minunata lume a zincului la standul A7 din cadrul evenimentului.

ABplus Events alături de Ordinul Arhitectilor din Romania – OAR, organizează timp de 2 zile: 10-11 noiembrie 2014 (09:00-18:00), ediția a V-a RIFF la Radisson Blu Hotel, Calea Victoriei 63-81, București, România. Acest eveniment internațional dedicat arhitecturii fațadelor, acoperișurilor și izolațiilor, promovează exemplele recente de bună practică din arhitectura românească și internațională, proiectele premiate, arhitecții cu rezultate deosebite.

Proiecte de anvergură, ca Palatul Culturii din Iași, Sediul Băncii Comerciale Române de la “kilometrul 0” al Bucureștiului, numeroase biserici sau proiecte “de casă” ale arhitecturii gen Casa Memorială Ion Mincu – sediul actual al Ordinului Arhitecților din România, sunt doar câteva repere despre care merită să discutăm.

Vom lua cuvântul în cadrul Secțiunii tematice “ROOFS” (15:05 -15:25) din prima zi a Expoconferinței, prin speaker-ul nostru, Dl. Virgil Baciu, fondatorul VALCON ROOFS Srl, specializat în acoperișuri, învelitori și șarpante, restaurare clădiri și monumente istorice, restaurări și confecții ornamente.

Pentru detalii referitoare la această temă accesați secțiunea de Informații din partea stângă jos a acestui newsletter. E-mailul Dvs. va fi direcționat spre noi la adresa info@rheinzink.ro

Dacă aveți alte întrebări sau sugestii pentru noi și doriți să ni le faceți cunoscute accesați secțiunea Idei.

De asemenea, puteți intra în contact cu noi direct de pe pagina de internet www.rheinzink.ro , accesând secțiunea Contact.


În conformitate cu Legea 365/2002 privind comerţul electronic, acest mesaj nu este şi nu poate fi considerat spam, deoarece:
  • acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar
  • adresa d-voastră de e-mail a fost găsită fie pe un site public, fie într-un ghid de afaceri, fie în adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri de afaceri
  • acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita sa beneficiaţi de serviciile companiei noastre şi vă este transmis în dorinţa de a vă ţine la curent cu cele mai noi şi mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru că inţelegem şi apreciem intimitatea d-voastră ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greşeală la dvs.
Acest mesaj este o cerere de comunicare din partea noastră de a vă trimite materiale informative cu referire la serviciile pe care le oferim. In cazul în care nu sunteţi interesat vă rugăm ignoraţi acest e-mail. Conform legislaţiei României, orice firmă are dreptul la o încercare de comunicare comercială cu o anumită persoană.