Atenţie! Dacă aveţi probleme cu vizualizarea acestui newsletter, faceţi click aici.
08/2015
Învelitori cu Solzi RHEINZINK

Materialele care încurajează creativitatea şi dau formă ideilor, sunt necesare pentru soluţii individuale. Serviciile de consultanță nu caută doar perfecţiunea tehnică și fizică structural, ci vizează și nevoia de estetică. RHEINZINK oferă toate posibilitățile. Numele nu înseamnă doar un standard pentru un material unic pentru construcția de învelitori. Numele garantează totodată servicii de implementare a ideii, absolut egal dacă aveți un proiect mare sau mic. Vă oferim soluții unice pentru proiecte unice. Deschidem o vastă arie de aplicabilitate pentru proiecte rezidențiale private, restaurări capodopere arhitecturale și monumente istorice.

Solzii au devenit o soluție din ce în ce mai populară pentru învelitori. Solzii mici Rheinzink (cu forme ascuțite sau pătrate) asigură soluții estetice chiar și pentru geometriile complexe ale construcțiilor. Lucarne, coșuri de fum și alte elemente de contur pentru acoperiș reprezintă doar o parte din domeniul de aplicare. Solzii mari Rheinzink au o eficiență deosebită atât la învelitorile de mari dimensiuni, cât și la placările de fațade (03/2015).

Acești solzi de dimensiuni crescute reprezintă o dezvoltare a solzilor mici și prezintă o atracție specială nu doar datorită rezultatului optic, ci și a avantajelor constructive.

Utilizarea dimensiunilor diferite de solzi, deschide noi linii de design și în domeniul fațadelor. Versiunea naturală a materialului contribuie și mai mult la un design aparte, prin patinarea naturală de la lucios la oxidat, nuanța fiecărui solz diferă, iar rezulatul este remarcant.

Alegerea opțiunii cu solzi pe acoperiș, aduce o serie de avantaje pe care le enumerăm mai jos:

  • Caroiaje individuale pentru învelitori utilizând dimensiuni personalizate de solzi
  • Versatilitate maximă atât la învelitori cât şi la faţade
  • Utilizare la acoperișuri cu pantă mică sau abruptă
  • Montaj eficient pe baza gradului înalt de prefabricare
  • Un produs ecologic durabil, fără întreţinere periodică.

Ce valoare au cele mai bune materiale în lipsa creativitații? Ce valoare are cea mai bună idee nepusă în practică? RHEINZINK și Arhitectura se susțin reciproc!

Ne întâlnim la RIFF, pe 26 - 27.10. 2015 la Radisson Blu Hotel pentru a răspunde la aceste întrebări și pentru a vă aduce la cunoștintă tot ce este nou la RHEINZINK. Luni, în cadrul secțiunii "Roof & Insulation" - "Restaurăm trecutul. Construim viitorul" – prin intermediul speaker-ului nostru Dl. Virgil Baciu - VALCON ROOFS.

De asemenea, vă prezentăm trilogia RHEINZINK, Trecut–Prezent–Viitor, prin cele 3 ediții ZINCSPIRATION puse la dispoziția celor interesați de evoluția RHEINZINK de-a lungul a aproape 50 de ani de existență. Retrospectiva Zincspiration, având ca motto: "Look back to the future", prezintă aspectul actual al proiectelor vechi, printr-o elegantă întoarcere în timp. Prezentul este pus în valoare prin relația dintre Arhitectură și Zinc, ne arată cum ideile bune devin soluții bune. Cea mai nouă ediție Zincspiration, ne transmite îndemnul de a construi pentru viitor împreună cu RHEINZINK. Proiecte ale "clădirilor verzi" susțin faptul că Arhitectura căștigă valoare cu RHEINZINK.

Pentru detalii referitoare la această temă accesați secțiunea de Informații din partea stângă jos a acestui newsletter. E-mailul Dvs. va fi direcționat spre noi la adresa info@rheinzink.ro

Dacă aveți alte întrebări sau sugestii pentru noi și doriți să ni le faceți cunoscute accesați secțiunea Idei.

De asemenea, puteți intra în contact cu noi direct de pe pagina de internet www.rheinzink.ro , accesând secțiunea Contact.


În conformitate cu Legea 365/2002 privind comerţul electronic, acest mesaj nu este şi nu poate fi considerat spam, deoarece:
  • acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar
  • adresa d-voastră de e-mail a fost găsită fie pe un site public, fie într-un ghid de afaceri, fie în adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri de afaceri
  • acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita sa beneficiaţi de serviciile companiei noastre şi vă este transmis în dorinţa de a vă ţine la curent cu cele mai noi şi mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru că inţelegem şi apreciem intimitatea d-voastră ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greşeală la dvs.
Acest mesaj este o cerere de comunicare din partea noastră de a vă trimite materiale informative cu referire la serviciile pe care le oferim. In cazul în care nu sunteţi interesat vă rugăm ignoraţi acest e-mail. Conform legislaţiei României, orice firmă are dreptul la o încercare de comunicare comercială cu o anumită persoană.