Atenţie! Dacă aveţi probleme cu vizualizarea acestui newsletter, faceţi click aici.
06/2016
RHEINZINK răspunde și corespunde provocărilor extreme

Clima este descrisă de suma tuturor condițiilor meteo ce apar într-o zonă. O zonă climatică este caracterizată de condiții meteorologice asemănătoare. Macroclimatul descrie relația dintre tipurile de climă la nivelul continentelor și definirea climei globale, impactul oceanelor și a curenților oceanici, circulația vânturilor. Proiectarea construcțiilor are la bază condițiile generale setate de macroclimat. Microclimatul este caracterizat de circumstanțele locale ale mediului unde are loc amplasarea obiectivului.

Microclimatele agresive, cu umiditate prelungită, vânt puternic, precipitații abundente, ceață (zonele marine, de coastă), zonele unde umiditatea se combină cu poluarea industrială, compoziția chimică a aerului, din zonele termale, de exemplu, incidența radiației solare, toate aceste elemente reprezintă un „stres” pentru materialele de construcție folosite. De asemenea, ele influențează comportamentul suprafețelor RHEINZINK, apariția patinei naturale și aspectul acesteia de-a lungul trecerii timpului.

După cele prezentate, vă aducem în prim-plan ultimele noutăți RHEINZINK pe acestă temă. Ne oprim acum la utilizarea suprafețelor RHEINZINK-PATINA LINE și PROTECT LINE, în zonele cu microclimat "agresiv"

Atunci când amplasamentul proiectului se realizează în zone din apropierea mării, depozite albe se pot dezvolta pe suprafața materialului datorită conținutului ridicat de sare din atmosferă. Aceste depozite se integrează în patina naturală, iar datorită contrastului de culoare, sunt mai vizibile pe suprafața mai închisă RHEINZINK-prePATINA graphite-grey. Patina naturală va apărea mai deschisă la culoare atunci când atmosfera conține cloruri. Utilizarea în mediu unde nivelul sulfurilor este mai ridicat, poluare industrială sau o zonă termală, de exemplu, va indica o patină mai închisă decât de obicei. Toate acestea, nu afectează însă funcționalitatea sau durata de viață așteptată.

Linia materialului RHEINZINK "pur și durabil" PROTECT LINE, este compusă din RHEINZINK-prePATINA blue-grey și graphite-grey peste care a fost aplicată o protecție transparentă. Aceasta a fost dezvoltată pentru a amâna procesul de îmbătrânire, prelungind aspectul inițial al materialului prepatinat. Din motive estetice, acestă protecție durabilă este recomandată pentru microclimatele agresive, fiind incluse aici, climatul de coastă și cel tropical, cât și în proiectarea detaliior speciale. PROTECT include toate caracteristicile pozitive ale PATINA LINE, precum maleabilitatea, durabilitatea și sustenabilitatea.

În contextul trendului actual al construcțiilor durabile și compatibilitatea produselor de construcții cu mediul înconjurător, o mare influență o au deciziile cu privire la alegerea materialelor.

Alegând RHEINZINK, alegeți un material cu viitor. RHEINZINK stabilește astfel un standard ridicat pentru mai multe generații.

Pentru detalii referitoare la această temă accesați secțiunea de Informații din partea stângă jos a acestui newsletter. E-mailul Dvs. va fi direcționat spre noi la adresa info@rheinzink.ro

Dacă aveți alte întrebări sau sugestii pentru noi și doriți să ni le faceți cunoscute accesați secțiunea Idei.

De asemenea, puteți intra în contact cu noi direct de pe pagina de internet www.rheinzink.ro , accesând secțiunea Contact.


În conformitate cu Legea 365/2002 privind comerţul electronic, acest mesaj nu este şi nu poate fi considerat spam, deoarece:
  • acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar
  • adresa d-voastră de e-mail a fost găsită fie pe un site public, fie într-un ghid de afaceri, fie în adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri de afaceri
  • acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita sa beneficiaţi de serviciile companiei noastre şi vă este transmis în dorinţa de a vă ţine la curent cu cele mai noi şi mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru că inţelegem şi apreciem intimitatea d-voastră ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greşeală la dvs.
Acest mesaj este o cerere de comunicare din partea noastră de a vă trimite materiale informative cu referire la serviciile pe care le oferim. In cazul în care nu sunteţi interesat vă rugăm ignoraţi acest e-mail. Conform legislaţiei României, orice firmă are dreptul la o încercare de comunicare comercială cu o anumită persoană.