Atenţie! Dacă aveţi probleme cu vizualizarea acestui newsletter, faceţi click aici.
03/2016
Respectăm mereu principiile coeziunii omului cu natura

Tot ceea ce gestionează valori de durată merită apreciere. Cei care ne cunosc deja, știu că cu RHEINZINK se poate construi pentru mai multe generații. Am dezvoltat sisteme complete din titan-zinc pentru învelitori și fațade și sisteme de drenaj pentru acestea, începând din 1966 în inima bazinului Ruhr - Germania. Astăzi RHEINZINK este reprezentat de peste 700 de angajați în mai mult de 25 de țări de pe 5 continente, fiind producătorul numărul unu mondial de zinc pentru construcții. Însă să fii lider nu înseamnă a te culca pe lauri. Dimpotrivă. Ieri ca și astăzi, avem un principiu clar: Noi facem mereu ceva mai mult. Convingeți-vă de principiile noastre. Noi ne bazăm pe acestea.

  • Principiul Calității RHEINZINK
  • Principiul Durabilității RHEINZINK
  • Principiul RHEINZINK-Sistem
  • Principiul RHEINZINK-Service
  • Principiul RHEINZINK-Inovare

Vastul spectrul RHEINZINK se întinde de la clădirile-monumente arhitecturale de patrimoniu la construcțiile-actual moderne, cu design adaptat zilelor noastre.

Aflat într-un continuu proces de inovare, RHEINZINK acoperă și cele mai non-conformiste construcții, titan-zincul fiind singura soluție viabilă pentru arhitectura curbată a Stației de epurare a apelor reziduale din orașul Pohang - Coreea de Sud.

Îndreptându-ne atenția spre natură, spre reciclare și diminuarea poluării, suntem alături de inițiativa de reciclare a apelor reziduale provenite de la oțelării și de la fabricile de prelucrare a metalelor din acea zonă, și transformarea lor în ape industriale. Proiectul presupune reciclarea a 100.000 de tone de ape reziduale pe zi din totalul de 230.000 t care se produc. În urma proceselor complexe de curățare și filtrare se obțin 50.000 t apă industrială zilnic.

Prin construcția acestui amplu proiect suntem mai aproape de natură, și susținem principiul de prietenie a omului cu natura prin excelență.

Proiect

Sewage Treatment Plant, Pohang City

Proprietar
Pohang City (Coreea de Sud)

Arhitect
Plan-a ARCHITECTS & CONSULTANTS/LEE, Bae-Won (Coreea de Sud)

Antreprenor

Mijie Industrial Co., Ltd, Seoul (Coreea de Sud)

Date tehnice
Suprafață fațadă: 2.000 m2, sistem solzi mari, falț vertical în unghi drept

Material RHEINZINK-prePATINA blue-grey

Suprafață învelitoare: 2.000 m2, falț vertical dublu

Material RHEINZINK-prePATINA blue-grey

Pentru detalii referitoare la această temă sau dacă doriți un calendar RHEINZINK 2016 unde gasiți fotografiat acest proiect și pe cele care vor face subiectul următoarelor noastre informări, accesați secțiunea de Informații din partea stângă jos a acestui newsletter. E-mailul Dvs. va fi direcționat spre noi la adresa info@rheinzink.ro

Dacă aveți alte întrebări sau sugestii pentru noi și doriți să ni le faceți cunoscute, accesați secțiunea Idei.

De asemenea, puteți intra în contact cu noi direct de pe pagina de internet www.rheinzink.ro , accesând secțiunea Contact.


În conformitate cu Legea 365/2002 privind comerţul electronic, acest mesaj nu este şi nu poate fi considerat spam, deoarece:
  • acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar
  • adresa d-voastră de e-mail a fost găsită fie pe un site public, fie într-un ghid de afaceri, fie în adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri de afaceri
  • acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita sa beneficiaţi de serviciile companiei noastre şi vă este transmis în dorinţa de a vă ţine la curent cu cele mai noi şi mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru că inţelegem şi apreciem intimitatea d-voastră ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greşeală la dvs.
Acest mesaj este o cerere de comunicare din partea noastră de a vă trimite materiale informative cu referire la serviciile pe care le oferim. In cazul în care nu sunteţi interesat vă rugăm ignoraţi acest e-mail. Conform legislaţiei României, orice firmă are dreptul la o încercare de comunicare comercială cu o anumită persoană.