Atenţie! Dacă aveţi probleme cu vizualizarea acestui newsletter, faceţi click aici.
05/2017
Proiecte RHEINZINK de jur împrejurul lumii

RHEINZINK este cu adevărat la modă.

Arhitecții, inginerii și meseriașii au apreciat acest material de construcție natural cu mult timp înainte ca tema construcțiilor durabile să fie adusă în prim plan. În lumina dezbaterilor în creștere despre aspectele folosirii materialelor sănătoase, acest material ecologic solid continuă să crească în popularitate.

Enormul șarm al arhitecturii unei învelitori sau fațade RHEINZINK, impresionează printr-un nou scop, orientat spre creație estetică autentică.

Sistemele RHEINZINK introduc un spectru larg, care variază de la tradițional la avant-garde. Nenumăratele posibilități de punere în operă pe care le permite acest material natural, facilitează găsirea soluției perfecte, potrivite oricărui stil și oricărui dicționar de design arhitectural.

Acum găsiți și on-line proiectele de referință, prezentate în paginile calendarului arhitectural RHEINZINK (sortate după țara unde este realizat proiectul sau soluția sistem utilizată) folosind filtrele de căutare, după ce ați accesat:

https://www.rheinzink.ro/no_cache/referinte

Entuziasmați-vă în fața calităților durabile ale acestui material de construcție fără vârstă.

Pentru detalii referitoare la soluțiile sistem propuse de RHEINZINK, accesați secțiunea de Informații din partea stângă jos a acestui newsletter. E-mailul Dvs. va fi direcționat spre noi la adresa info@rheinzink.ro

Dacă aveți alte întrebări sau sugestii pentru noi și doriți să ni le faceți cunoscute accesați secțiunea Idei.

De asemenea, puteți intra în contact cu noi direct de pe pagina de internet www.rheinzink.ro , accesând secțiunea Contact.


În conformitate cu Legea 365/2002 privind comerţul electronic, acest mesaj nu este şi nu poate fi considerat spam, deoarece:
  • acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar
  • adresa d-voastră de e-mail a fost găsită fie pe un site public, fie într-un ghid de afaceri, fie în adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri de afaceri
  • acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita sa beneficiaţi de serviciile companiei noastre şi vă este transmis în dorinţa de a vă ţine la curent cu cele mai noi şi mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru că inţelegem şi apreciem intimitatea d-voastră ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greşeală la dvs.
Acest mesaj este o cerere de comunicare din partea noastră de a vă trimite materiale informative cu referire la serviciile pe care le oferim. In cazul în care nu sunteţi interesat vă rugăm ignoraţi acest e-mail. Conform legislaţiei României, orice firmă are dreptul la o încercare de comunicare comercială cu o anumită persoană.