Atenţie! Dacă aveţi probleme cu vizualizarea acestui newsletter, faceţi click aici.
04/2012
Solzii mari – Cea mai sigură protecție împotriva intemperiilor

Iarna, pentru scurgerea de căldură din interior spre exterior se determină un coeficient de transfer termic. Cu cât acest coeficient are valoarea mai mică, cu atât pierderea termică este mai scăzută. Valoarea se determină pe baza conductibilității termice a stratului de termoizolație și a grosimii acestuia. O termoizolație de calitate ridicată are o contribuție însemnată la protecția mediului înconjurător și se amortizează rapid datorită scăderii costurilor de încălzire. Proiectantul trebuie mereu să ia în considerare impactul utilizării acestui sistem în concordanță cu condițiile climaterice locale și cu cerințele fizice și structurale corespunzătoare construcției.

Cu acest sistem de fațade, posibilităţile de design sunt nelimitate. Este vorba doar de decizia proiectantului cum va dispune geometric solzii, dacă va utiliza zig-zag 1/2 sau un aranjament aleatoriu, ori va proiecta zig-zag 1/3 sau 1/4. O altă variantă de dispunere a solzilor este cea prin îmbinare încrucişată. Din punct de vedere vizual, îmbinarea în cruce este calmă, liniştită şi oferă un echilibru static pentru arhitectură. Dispunerea aleatorie este inspirată din natură. Este o soluţie plină de viaţă cu un design vibrant,ce îmbină mărimi diferite şi le integrează discret în optica generală a proiectului.

Puţine placări metalice oferă, fără problem tehnice, astfel de geometrii. Datorită flexibilităţii dimensiunilor, sistemul cu solzieste ideal în obţinerea unui caroiaj la realizarea unui proiect nou sau la renovarea unor clădiri. În ambele cazuri, montajul în zig-zag pe diagonală este viu emanând un efect mişcător şi energie dinamică. Conceptul de design şi calitatea detaliilor determină aspectul estetic al faţadei. Detalii cum ar fi construcţia colţurilor interioare sau exterioare, străpungeri, margini, socluri, conexiuni şi închideri se pot realiza cu solzi speciali sau profile speciale. Un aspect important îl reprezintă concepţia şi planificarea proiectului în întregime, cu implicaţiile fiecărui element asupra celorlalte elemente astfel ca toate componentele să se armonizeze perfect. Este o soluţie plină de viaţă cu un design vibrant, ce îmbină mărimi diferite şi le integrează discret în optica generală a proiectului.

De multe ori, pentru a obţine o valoare estetică, varianta optimă chiar și în cazul renovărilor este dispunerea solzilor în mod aleatoriu. Recomandăm suprafeţele prepatinate Rhenizink pentru faţade ce au nevoie “din prima“ de o eleganţă definitorie sau Rheinzink în varianta lui naturală rezultată din producție pentu faţade vii – ce urmează “să se înnobileze”cu patina timpului.


RHEINZINK-PATINA este linia clasică. Varianta lucioasă naturală din producție (pre-PATINA bright rolled) ia numai în decursul timpului, în funcție de influențele atmosferice - o patină naturală. Cu variantele prePATINA blue-grey sau graphite-grey se prezintă materialul prepatinat deja din prima zi sub aspectul zincului tipic clasic, gri-albăstrui sau gri-grafit.

În timp ce variante din această linie de produs RHEINZINK prePATINA LINE încă se mai schimbă în contextul de intemperii naturale în decursul anilor, aspectul original din fabrică blue-grey sau graphite-grey este protejat pe termen lung prin linia RHEINZINK-PROTECT LINE cu ajutorul unui strat invizibil de protecție ce acoperă stratul rezultat din patinare.

Cu RHEINZINK-COLOR LINE este acum disponibilă, de asemenea, o variantă de RHEINZINK în culori. Deci,deschideţi un pachet nou de posibilităţi pentru proiectarea de acoperişuri, faţade şi alte detalii arhitecturale, deoarece COLOR LINE prin prelucrare deține proprietăţile excelente tipice RHEINZINK. Această linie este disponibilă în culorile RHEINZINK-blue, RHEINZINK-tile-red, RHEINZINK-moss-green, RHEINZINK-pearl-gold şi RHEINZINK-nut-brown.


Pentru a primi mostre de material Rheinzink şi manualul de montaj pentru solzi mari, vă rugăm să trimiteţi un e-mail la saviana.muntean@rheinzink.ro

Sărbătorile fericite sunt cele cu bucurie, linişte, cu multă căldură sufletească dar şi cu căldură în casă. Cu placările Rheinzink pe învelitori sau pe faţade, gradul de protecţie creşte seminficativ şi confortul din căminul dumneavoastră este garantat. Când discutăm despre căldura unui cămin avem în vedere familia pe care o dorim mereu în siguranţă, “la adăpost”.

LA MULȚI ANI 2013!


În conformitate cu Legea 365/2002 privind comerţul electronic, acest mesaj nu este şi nu poate fi considerat spam, deoarece:
  • acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar
  • adresa d-voastră de e-mail a fost găsită fie pe un site public, fie într-un ghid de afaceri, fie în adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri de afaceri
  • acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita sa beneficiaţi de serviciile companiei noastre şi vă este transmis în dorinţa de a vă ţine la curent cu cele mai noi şi mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru că inţelegem şi apreciem intimitatea d-voastră ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greşeală la dvs.
Acest mesaj este o cerere de comunicare din partea noastră de a vă trimite materiale informative cu referire la serviciile pe care le oferim. In cazul în care nu sunteţi interesat vă rugăm ignoraţi acest e-mail. Conform legislaţiei României, orice firmă are dreptul la o încercare de comunicare comercială cu o anumită persoană.