Atenţie! Dacă aveţi probleme cu vizualizarea acestui newsletter, faceţi click aici.
09/2015
Sistem fălțuit RHEINZINK pe acoperiș

Falț vertical în unghi drept

Falțul în unghi drept a cunoscut o evoluție relativ recentă în domeniul tinichigeriei tradiționale pentru construcții, fiind menționat în literatura de specialitate la începutul secolului XX. Închiderea falțului pentru fâșiile preprofilate este foarte simplă în comparație cu fălțuirea dublă. Falțul în unghi drept se obține prin simpla închidere a unui pliu. Este o soluție particulară pentru suprafețele vizibile din cadrul proiectelor cu pantă înclinată mai mare de 35° și la fel de utilizată la parapeți rotunzi, atice sau lucarne – cu aplicație clasică verticală sau diagonală, sau chiar orizontală. Efectul vizual creat oferă o linie mai pronunțată față de falțul dublu cu un rezultat mai vibrant, mai distinctiv pentru proiecte cu suprafețe placate mari. Avem avantajul accentului puternic pe linia falţului. Acest sistem este destinat acoperișurilor cu pantă abruptă.

Imaginea centrală prezintă o reședință privată din Tafira Baja - Spania, cu sistem de falț vertical în unghi drept la învelitoare.

Falț vertical dublu

Tehnica falțului vertical dublu reprezintă o evoluție a falțului vertical simplu. Cunoscut în literatura tehnică de specialitate încă din anul 1899, acest sistem este primul ales pentru acoperișuri cu pante de la 5° până la 35°. Aici, numele de "falț dublu" definește unul din tipurile clasice de îmbinări longitudinale ale fâșiilor de tablă adiacente. Cu o înălțime de 25 mm, falțul vertical este etanș la ploaie fără alte măsuri suplimentare. Falțul vertical dublu fabricat din panouri preprofilate a câştigat recunoaşterea internaţională. Falțurile sunt pliate şi închise manual sau cu o maşină de fălţuire. Forme personalizate, convexe sau concave sau panouri curbe conice sunt produse fără dificultate. Datorită unei multitudini de detalii, falțul vertical dublu subliniază atât designul tradiţional cât şi arhitectura modernă. Această variantă este preferată pentru construcția acoperișurilor cu pantă mică.

Stânga sus, proiectul "Il sogno di Ivana", Torino - Italia, cu falț vertical dublu.

Avantajele comune utilizării acestor sisteme sunt date de posibilitățile multiple de a obține forme individuale prin folosirea lungimilor de fâșii de tablă de până la 10m.

Cu o gamă largă de produse pentru învelitori și diverse sisteme de montaj, asigurăm soluția perfectă pentru orice design. Materialul RHEINZINK este extrem de maleabil și convinge prin estetica sa atemporală, fiind compatibil cu orice mediu arhitectural. Cerințele pentru construcții durabile cu materiale naturale sunt complet îndeplinite. RHEINZINK nu necesită îngrijire sau întreținere periodică. Cu un ciclu de viață pentru mai multe generații se obține o balanță ecologică absolut exemplară. Excelând prin aspectul estetic, RHEINZINK este disponibil în mai multe variante. În timp ce linia clasică PATINA LINE se schimbă sub influența intemperiilor naturale în decursul anilor, aspectul original din fabrică blue si graphite-grey este protejat pe termen lung prin linia RHEINZINK-PROTECT cu ajutorul unui strat invizibil de protecție ce acoperă stratul rezultat prin patinare.

Pentru detalii referitoare la această temă accesați secțiunea de Informații din partea stângă jos a acestui newsletter. E-mailul Dvs. va fi direcționat spre noi la adresa info@rheinzink.ro

Dacă aveți alte întrebări sau sugestii pentru noi și doriți să ni le faceți cunoscute accesați secțiunea Idei.

De asemenea, puteți intra în contact cu noi direct de pe pagina de internet www.rheinzink.ro , accesând secțiunea Contact.


În conformitate cu Legea 365/2002 privind comerţul electronic, acest mesaj nu este şi nu poate fi considerat spam, deoarece:
  • acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar
  • adresa d-voastră de e-mail a fost găsită fie pe un site public, fie într-un ghid de afaceri, fie în adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri de afaceri
  • acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita sa beneficiaţi de serviciile companiei noastre şi vă este transmis în dorinţa de a vă ţine la curent cu cele mai noi şi mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru că inţelegem şi apreciem intimitatea d-voastră ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greşeală la dvs.
Acest mesaj este o cerere de comunicare din partea noastră de a vă trimite materiale informative cu referire la serviciile pe care le oferim. In cazul în care nu sunteţi interesat vă rugăm ignoraţi acest e-mail. Conform legislaţiei României, orice firmă are dreptul la o încercare de comunicare comercială cu o anumită persoană.