Atenţie! Dacă aveţi probleme cu vizualizarea acestui newsletter, faceţi click aici.
05/2014
NOU! RHEINZINK prePatina graphite-grey cu lățime de 1000mm

În completarea sortimentului nostru de produse, livrăm RHEINZINK prePatina graphite-grey cu lățime de 1000mm

RHEINZINK prePatina graphite-grey este cu adevărat o variantă naturală de patină a titan-zincului. RHEINZINK prePatina graphite-grey reprezintă varianta închisă la culoare a liniei de produse PATINA LINE. Lățimea de 1000mm disponibilă acum, oferă noi posibilități de prelucrare și multiple oportunități de aplicare.

Proptietățile suprafeței prePatina graphite-grey, sunt proprietăți pe care le au doar materialele furnizate de inventatorul procedeului de prepatinare-RHEINZINK:

  • Patină naturală
  • Culoarea suprafeței este rezultatul aliajului – fără vopsire, lăcuire sau fosfatare
  • Efect de “auto-vindecare” pentru zgârieturi prin formarea stratului de patină naturală
  • Fără urme pe suprafața materialului
  • Efect “anti-amprente” pe durata montajului

Împachetare nouă pentru materialul RHEINZINK: foi de tablă

O livrare de produse de calitate superioară implică și o împachetare superioară. Din acest motiv am optimizat încă o dată sistemul de împachetare și paletizare pentru foile de tablă. Acest lucru este posibil utilizând carton dur la muchii pe cantul foilor de tablă. Cu hârtie de calitate, protejată de polietilenă se asigură protecția foilor de tablă împotriva umidității și a zgârieturilor. Muchiile de protecție și hârtia sunt fixate cu bandă de oțel.

Pentru alte detalii privind livrarea materialului sub formă de foi de tablă cu lățime de 1000mm și detalii de împachetare accesați secțiunea de Informații din partea stângă jos a acestui newsletter. E-mailul Dvs. va fi direcționat spre noi la adresa info@rheinzink.ro

Dacă aveți alte întrebări sau sugestii pentru noi și doriți să ni le faceți cunoscute accesați secțiunea Idei.

De asemenea, puteți intra în contact cu noi direct de pe pagina de internet www.rheinzink.ro , accesând secțiunea Contact.


În conformitate cu Legea 365/2002 privind comerţul electronic, acest mesaj nu este şi nu poate fi considerat spam, deoarece:
  • acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar
  • adresa d-voastră de e-mail a fost găsită fie pe un site public, fie într-un ghid de afaceri, fie în adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri de afaceri
  • acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita sa beneficiaţi de serviciile companiei noastre şi vă este transmis în dorinţa de a vă ţine la curent cu cele mai noi şi mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru că inţelegem şi apreciem intimitatea d-voastră ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greşeală la dvs.
Acest mesaj este o cerere de comunicare din partea noastră de a vă trimite materiale informative cu referire la serviciile pe care le oferim. In cazul în care nu sunteţi interesat vă rugăm ignoraţi acest e-mail. Conform legislaţiei României, orice firmă are dreptul la o încercare de comunicare comercială cu o anumită persoană.