Atenţie! Dacă aveţi probleme cu vizualizarea acestui newsletter, faceţi click aici.
08/2016
O locuință unifamilială ce combină eleganța cu sustenabilitatea

Noua locuință din colțul unei abrupte proprietăți de la marginea Bratislavei îți atrage atenția de îndată ce îi remarci forma și materialele. "Este menit să fie o modernă casă minimalistă care să pară nu doar în tendințe, ci să dețină și atributul eleganței . Acest lucru a fost important pentru noi", spun arhitecții. La baza planificării a stat dorința proprietarilor de a folosi materiale sustenabile și durabile cu efect impresionant. În plus, casa oferă panorame excelente dinspre interior spre exterior, fiind protejată în același timp de privirile nedorite. Rezultatul este o construcție încastrată în metal, sub care baza acoperită de panele de lemn, se dezvăluie spre grădină.

În timp ce fațada stradală a fost protejată în mod deliberat și prevăzută doar cu deschideri strict necesare, partea dinspre grădină este generos dotată cu suprafețe largi de ferestre.

Efectul frapant generat de acoperișul înclinat și fațadele casei, se datorează în mare parte titan-zincului RHEINZINK, implementat aici în varianta prePATINA graphite-grey, care în combinație cu baza din lemn, transmite casei un caracter dinamic, variat, reflectat și la interior. Configurația este clară și funcțională. S-a renunțat la decorații, elemente de prisos, camere care nu sunt necesare. În schimb, totul este perfect proporționat. Per total, această locuință se integrează elegant în împrejurimi, fiind într-un contrast perfect ca formă și material.

Proiect

Reședință privată, Brusnicová (Slovacia)

Data finalizării

2014

Client

MAVIG a.s., Bratislava (Slovacia)

Arhitect

SPDe architekti, Bratislava (Slovacia) - Štefan Lichvár, Mária Lichvárová, Michal Petráš, Alexander Schleicher, Petra Machácová, Ivana Tribusová

Antreprenor

Karol Cigánek, Bratislava (Slovacia)

Date tehnice

Suprafață fațadă: 210 m2, 1,6 t, sistem falț vertical în unghi drept, RHEINZINK-prePATINA graphite-grey

Suprafață acoperiș: 195 m2, 1,5 t sistem falț vertical dublu, RHEINZINK-prePATINA graphite-grey

Pentru detalii referitoare la această temă accesați secțiunea de Informații din partea stângă jos a acestui newsletter. E-mailul Dvs. va fi direcționat spre noi la adresa info@rheinzink.ro

Dacă aveți alte întrebări sau sugestii pentru noi și doriți să ni le faceți cunoscute accesați secțiunea Idei.

De asemenea, puteți intra în contact cu noi direct de pe pagina de internet www.rheinzink.ro , accesând secțiunea Contact.


În conformitate cu Legea 365/2002 privind comerţul electronic, acest mesaj nu este şi nu poate fi considerat spam, deoarece:
  • acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar
  • adresa d-voastră de e-mail a fost găsită fie pe un site public, fie într-un ghid de afaceri, fie în adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri de afaceri
  • acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita sa beneficiaţi de serviciile companiei noastre şi vă este transmis în dorinţa de a vă ţine la curent cu cele mai noi şi mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru că inţelegem şi apreciem intimitatea d-voastră ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greşeală la dvs.
Acest mesaj este o cerere de comunicare din partea noastră de a vă trimite materiale informative cu referire la serviciile pe care le oferim. In cazul în care nu sunteţi interesat vă rugăm ignoraţi acest e-mail. Conform legislaţiei României, orice firmă are dreptul la o încercare de comunicare comercială cu o anumită persoană.