Atenţie! Dacă aveţi probleme cu vizualizarea acestui newsletter, faceţi click aici.
02/2015
Sezonul noutăţilor RHEINZINK

Deși s-a încheiat de ceva timp, expoziția de la Munchen, a setat o tendință în branșa arhitecților și constructorilor ce trebuie discutată și avută în vedere.

Record la BAU Munchen 2015: Peste 250.000 de vizitatori potrivit raportului de la ora închiderii!

 • Interesul globalizat extraordinar: peste 72.000 de vizitatori străini
 • Expozanţi încântaţi de spectrul internaţional larg al vizitatorilor
 • 65.000 de vizitatori din branşa de arhitectură şi design
 • Expozanţi entuziaşti: „Interes peste aşteptări”

Bariera de 250.000 de vizitatori a fost spartă pentru prima dată în istoria de 50 de ani, cu 16.000 mai mult decât în 2013. Surpriza plăcută au generat-o cei veniţi din afara graniţelor Germaniei, cu 20% mai mult decât la precedenta ediţie, astfel rolul BAU de „eveniment arhitectural” a fost consolidat. BAU reprezintă un eveniment pe care nimeni nu vrea să-l rateze. Este un „must” în domeniul pasionaţilor să participe la BAU. Atât expozanţi, cât şi vizitatori. Expozanţi din 42 de ţări au fost impresionaţi chiar din prima zi de numărul mare de vizitatori, catalogat „excelent de bun”. Termenii cheie au fost: Urbanizarea Inteligentă – Energia şi economisirea ei – Utilizarea eficientă a resurselor – Clădiri şi utilizatori, alături de alte teme privind reducerea impactului negativ asupra mediului şi resurselor, cum să proiectăm oraşele viitorului pentru a locui şi lucra aici, confortabil.

RHEINZINK a prezentat la BAU:

 • Noul Sistem de faţadă Art-Line
 • Noul Sistem de fațadă Kristallraute
 • Noul jgheab încălzit
 • Noua soluție solară RHEINZINK PV
 • Soluţie nouă de cositorit
 • Opțiuni de întreţinere şi remediere pentru faţade

Sistemul Art-Line: Art-Line este un sistem modular nou de faţadă RHEINZINK, cu șase module disponibile cu dimensiuni diferite. Acestea pot fi combinate - multitudinea de variante deschide oportunităţi nenumărate de proiectare a faţadelor drepte. Optica culorii oferă o impresie nobilă.

Noua fațadă Kristallraute: Noul sistem RHEINZINK prezintă un design rafinat cu soluție tehnică inovatoare de compresie pentru placare. Ea se bazează pe un sistem de casete mari cu prinderi disponibile atât la ​​stânga cât şi la dreapta. Imaginea romboidală a diamantului este vizualizată pe suprafeţe întinse, asemenea formei cristalului menţionat. Rezultatul este vibrant și vizibil pe suprafeţe netede, îmbinările verticale distincte dispărând vizual aproape complet.

Noul jgheab încălzit: RHEINZINK are acum o soluție profesională pentru protejarea jgheaburilor de zăpadă și gheață. Încălzirea prin conectare electronică Heizbandregler este o soluție convenabilă, fără întreținere, care este fiabilă și sigură, ferindu-vă de vătămarea corporală şi pagubele materiale produse clădirii, cauzate de infiltarea apei.

Noua soluție Solar PV: Sistemul RHEINZINK PV reprezintă un sistem inovator extrem de plat, atât vizual și arhitectural sofisticat, fiind o soluție integrată pentru acoperiș.

Noua soluţie de cositorit: Metoda cositoririi este o metodă rapidă și simplă pentru producerea de conexiuni impermeabile, coezive și durabile. Cu noul cositor RHEINZINK, aveți posibilitatea de a îmbunătăți semnificativ securitatea muncii. Fără plumb, dar cu toate proprietățile necesare pentru cositorire. Când este efectuată corect, rezistenţa lipirii este aceeași cu cea a materialului RHEINZINK.

Opțiuni de întreţinere şi remediere pentru faţade: Dacă cineva se uită ceva mai mult în spatele "faţadei", imaginea nu este întotdeauna plăcută. Poluarea, muşchii şi lichenii, infiltraţiile sunt doar câteva semne ale impactul vizual negativ. Mai grav, există probleme tehnice cum ar fi condensarea între izolație și tencuiala exterioară. Dacă această condensare nu este complet evaporată, poate provoca exfolierea și pătrunderea treptată a apei în materialul izolant. Toate acestea implică o renovare. Prin intermediul fixării unei structuri pe sistemul existent, în combinație cu sistemele noastre de fațadă RHEINZINK, este posibilă o renovare vizuală și tehnică a ceea ce există deja.

Noutățile prezentate mai sus sunt cu titlu informativ, pentru a vă ține la curent în permanență cu tot ce este de ultimă apariție, conform cu cele mai recente tendințe, fiind valabile în prezent doar pentru piața germană. Momentul introducerii noilor produse pe pieţele altor ţări nu este încă anunţat.

Pentru detalii referitoare la această temă accesați secțiunea de Informații din partea stângă jos a acestui newsletter. E-mailul Dvs. va fi direcționat spre noi la adresa info@rheinzink.ro

Dacă aveți alte întrebări sau sugestii pentru noi și doriți să ni le faceți cunoscute accesați secțiunea Idei.

Pentru că tot este vremea noutăţilor, puteți intra în contact cu noi direct de pe pagina de internet www.rheinzink.ro , accesând secțiunea Contact.


În conformitate cu Legea 365/2002 privind comerţul electronic, acest mesaj nu este şi nu poate fi considerat spam, deoarece:
 • acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar
 • adresa d-voastră de e-mail a fost găsită fie pe un site public, fie într-un ghid de afaceri, fie în adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri de afaceri
 • acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita sa beneficiaţi de serviciile companiei noastre şi vă este transmis în dorinţa de a vă ţine la curent cu cele mai noi şi mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru că inţelegem şi apreciem intimitatea d-voastră ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greşeală la dvs.
Acest mesaj este o cerere de comunicare din partea noastră de a vă trimite materiale informative cu referire la serviciile pe care le oferim. In cazul în care nu sunteţi interesat vă rugăm ignoraţi acest e-mail. Conform legislaţiei României, orice firmă are dreptul la o încercare de comunicare comercială cu o anumită persoană.