Atenţie! Dacă aveţi probleme cu vizualizarea acestui newsletter, faceţi click aici.
07/2013
Cel mai frumos circuit al apei în natură prin: Jgheaburi și Burlane RHEINZINK

Să-i oferim apei de ploaie cel mai avantajos drum pentru a ajunge jos, pe pământ, pentru a reîncepe un nou ciclu de circulație în natură. La acest lucru contribuie cu siguranță sistemele clasice de jgheaburi și burlane cu secțiuni semicirculare sau dreptunghiulare de diferite dimensiuni de la RHEINZINK. Avem soluții complete de colectare a apei pluviale care oferă un contur elegant clădirilor și o captare sigură a apei de ploaie.

Fiecare toamnă aduce cu ea și cea mai cunoscută problemă: frunze uscate, conuri căzute, crengi rupte, cuiburi de păsări, etc., ce se pot bloca în jgheaburi, ducând astfel la o înfundare a acestora. Cumulul de apă se revarsă astfel pe fațadă, cauzând daune serioase și costisitoare. Mai mult, pe timpul iernii se formează țurțuri de gheață. Curățirea sistemului de scurgere a apei necesită timp, efort și costuri suplimentare.

Cum se pot proteja jgheaburile de eventualele acumulări?

Cu RHEINZINK - Sită de protecție, toate aceste neplăceri sunt evitate. Acest profil din tablă perforată de titanzinc se montează simplu pe toată lungimea jgheabului, “ascuns” în interior, împiedicând astfel pătrunderea murdariei, depunerea frunzelor și înfundarea jgheabului, prevenind astfel umezeala și riscul de îngheț . Majoritatea frunzelor sunt uscate pe această sită şi preluate de vânt. Sita este confecţionată din material RHEINZINK Aero 63 cu rezistenţă la radiaţiile UV. Acesta este unul dintre accesoriile care aparțin sistemului de evacuare a apei de la RHEINZINK.

Aveţi un acoperiş terminat şi doriţi să instalaţi jgheaburi?

Nimic mai simplu! În cazul în care nu aţi optat pentru consolele clasice ce se montează pe căpriori înaintea învelitorii, aveţi acum posibilitatea instalării ulterioare. Consola DH se fixează extrem de simplu pe o şină montată la streaşină. Panta de cădere se asigură direct în momentul fixării şinei pentru console, iar consola clipsează prin simpla rotaţie în interiorul şinei. Ulterior se fixează jgheabul RHEINZINK prin simpla apăsare.

Designul modern sau cel tradiţional utilizează în mod frecvent soluţia de colectare a apei pluviale de pe acoperiş într-un jgheab interior. Acest jgheab interior se regăseşte între două pante ale unei învelitori sau la streaşină, în cazul jgheaburilor în atic.

Un aspect important îl reprezintă concepţia şi planificarea cu implicaţiile fiecărui element asupra celorlalte elemente astfel ca toate componentele să se armonizeze perfect.

Soluţie de îmbinare: cositorirea - este în concordanţă cu durata lungă de viaţă a materialelor RHEINZINK şi se realizează prin decaparea tablei de titanzinc şi aplicarea aliajului de L-Pb-Sn (40%) topit cu ajutorul unui ciocan de lipit.

Succesul este garantat atunci când jgheabul se dimensionează cu protecţie la preaplin, se prevăd parazăpezi pe învelitoare, iar pentru lungimi mari se montează elemente de dilataţie şi după caz, chiar se recomandă instalarea unui sistem de degivrare.

Zincul este un element vital. RHEINZINK la fel. Transformaţi jgheaburile şi burlanele RHEINZINK într-un element compatibil cu casa şi viaţa dumneavoastră!

Sistemul complet de jgheaburi și burlane din tablă de titanzinc RHEINZINK este cunoscut și apreciat la nivel internațional atât pentru înalta lui calitate și durabilitate, cât și pentru soluțiile tehnice aplicate. Cu peste 500 de piese și accesorii este pe departe cel mai diversificat de pe piață, ajungând implicit și cel mai cunoscut și mai vândut sistem de scurgere a apei de ploaie din Europa. Precizia elementelor permite o racordare perfectă și reduce considerabil timpul de montare, iar aspectul acestora se potrivește cu toate materialele din care se poate construi o casă: lemn, beton, sticlă, etc., întreg sistemul fiind disponibil în varianta PATINA LINE: prePATINA bright rolled, prePATINA blue-grey și graphite-grey, RHEINZINK oferind astfel posibilitatea de a putea fi personalizat pentru orice stil și preferință.

Jgheaburile au sectiune circulară, dreptunghiulară sau jgheab rigolă, iar burlanele au multiple dimensiuni, fiind dotate cu profile de curățare cu ușă rabatabilă sau cu colector de apă de ploaie, în funcție de preferințele dumneavoastră. Sistemele de jgheaburi și burlane RHEINZINK dețin un bilanț ecologic desăvârșit. Materialul natural cu durată lungă de viață, devine din punct de vedere economic o achiziție de care se pot bucura generații după generații. În combinație cu sistemele de fațade și învelitori de la RHEINZINK, aceste sisteme de scurgere a apei pluviale se potrivesc perfect. Jgheaburile și burlanele garantează o funcționare de decenii fără nici o deteriorare sau înfundare a orificiilor de scuregere, iar materialul din care sunt confecționate este complet reciclabil.

Dacă aveți întrebări sau sugestii pentru noi și doriți să ni le faceți cunoscute accesați secțiunea Idei.

De asemenea, puteți intra în contact cu noi direct de pe pagina de internet www.rheinzink.ro ,accesând secțiunea Contact.


În conformitate cu Legea 365/2002 privind comerţul electronic, acest mesaj nu este şi nu poate fi considerat spam, deoarece:
  • acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar
  • adresa d-voastră de e-mail a fost găsită fie pe un site public, fie într-un ghid de afaceri, fie în adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri de afaceri
  • acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita sa beneficiaţi de serviciile companiei noastre şi vă este transmis în dorinţa de a vă ţine la curent cu cele mai noi şi mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru că inţelegem şi apreciem intimitatea d-voastră ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greşeală la dvs.
Acest mesaj este o cerere de comunicare din partea noastră de a vă trimite materiale informative cu referire la serviciile pe care le oferim. In cazul în care nu sunteţi interesat vă rugăm ignoraţi acest e-mail. Conform legislaţiei României, orice firmă are dreptul la o încercare de comunicare comercială cu o anumită persoană.