Atenţie! Dacă aveţi probleme cu vizualizarea acestui newsletter, faceţi click aici.
09/2016
"Comandamentele" BMW renovate și premiate

Sediul Central al BMW Africa de Sud a câștigat în 2015 premiul pentru renovarea anului, decernat de Asociația Proprietarilor. Proiectată inițial de Hans Hallen în 1984–1985, clădirea cu arhitectură iconică este situată în Midrand, adiacentă autostrăzii Pretoria - Johannesburg. Proiectul de modernizare conceput de Boogertman + Partners Architects, reflectă identitatea corporativă a BMW ,păstrând totodată principiile de eficiență energetică și de sustenabilitate din Africa de Sud.

Proiectul a obținut, de asemenea, un premiu de 5 stele - Green Star - din partea Consiliului Clădirilor Verzi, o recunoaștere impresionantă a eforturilor de a spori lumina naturală a clădirii, eficiența energetică și confortul termic, precum și pentru a realiza un nou concept de mediu de lucru productiv.

O altă onoare a fost nominalizarea sa ca finalist la premiile GIF 2015, premiere făcută o dată la 2 ani de Institutul de Arhitectură Gauteng, în semn de recunoaștere și celebrare a excelenței și realizărilor remarcabile pentru arhitectură și mediu construit.

În echiparea clădirii pentru a face față cerințelor viitorului, pe picior de egalitate cu evoluțiile contemporane, soluțiile de iluminat și ventilație au trecut printr-o reinventare completă. O altă zonă importantă a renovării a implicat acoperișul și fațadele. Vechea ardezie a fost îndepărtată pentru a fi reutilizată în viitor pentru amenajarea teritoriului și înlocuită cu estetica contemporană generată de foile de zinc. Aliajul de titan-zinc ales, RHEINZINK prePATINA blue-grey, a fost utilizat pentru acoperirea fațadelor, generând totodată o instalare complicată dar, finalizată cu succes, a acoperișului, datorită formei circulare a acestuia.

Proiect/ Client

Sediu Central BMW, Midrand (Africa de Sud)

Arhitect

Boogertman + Partners Architects, Johannesburg (Africa de Sud)

Antreprenor

Rohde Roofing, Cape Town (Africa de Sud)

Date tehnice

Suprafață acoperiș: 2600 m2, 19 t sistem falț vertical dublu, RHEINZINK-prePATINA blue-grey

Suprafață fațadă: 500 m2, 3,5 t, sistem solzi mari cu falț vertical în unghi drept, RHEINZINK-prePATINA blue-grey

Pentru detalii referitoare la această temă accesați secțiunea de Informații din partea stângă jos a acestui newsletter. E-mailul Dvs. va fi direcționat spre noi la adresa info@rheinzink.ro

Dacă aveți alte întrebări sau sugestii pentru noi și doriți să ni le faceți cunoscute accesați secțiunea Idei.

De asemenea, puteți intra în contact cu noi direct de pe pagina de internet www.rheinzink.ro , accesând secțiunea Contact.


În conformitate cu Legea 365/2002 privind comerţul electronic, acest mesaj nu este şi nu poate fi considerat spam, deoarece:
  • acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar
  • adresa d-voastră de e-mail a fost găsită fie pe un site public, fie într-un ghid de afaceri, fie în adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri de afaceri
  • acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita sa beneficiaţi de serviciile companiei noastre şi vă este transmis în dorinţa de a vă ţine la curent cu cele mai noi şi mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru că inţelegem şi apreciem intimitatea d-voastră ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greşeală la dvs.
Acest mesaj este o cerere de comunicare din partea noastră de a vă trimite materiale informative cu referire la serviciile pe care le oferim. In cazul în care nu sunteţi interesat vă rugăm ignoraţi acest e-mail. Conform legislaţiei României, orice firmă are dreptul la o încercare de comunicare comercială cu o anumită persoană.