Atenţie! Dacă aveţi probleme cu vizualizarea acestui newsletter, faceţi click aici.
06/2013
RHEINZINK – Noi valori interioare

În căutarea unui design impresionant, tot mai mulți arhitecți și designeri de interior descoperă RHEINZINK. INTERIEUR LINE este cel mai nou răspuns la întrebarea cum acest material unic poate fi integrat designului interior. Oriunde ar fi, în companii, hoteluri, încăperi publice sau private – ea garantează o intrare ce nu va lăsa pe nimeni neimpresionat.

Alegând RHEINZINK-INTERIEUR LINE se deschid noi orizonturi, pentru că ea poate fi de asemenea o extensie armonioasă a zonelor de învelitori și fațade RHEINZINK. Atunci când exterioarele și interioarele (separate doar de fațadele ferestrelor) se împreunează, granițele dintre înăuntru și afară par să se dizolve. Perspective de inspirație sunt dezvăluite. Cu două variante de culoare fără vârstă, blue-grey și graphite-grey, sunt deschise nenumărate posibilități de exprimare a personalității. O intrare sau o casă a scării devine o mise-en-scenă, un design de perete primește profunzime, o caracteristică de cameră este transformată într-un efect vizual.

Arhitectura de interior devine tot mai importantă în vanzarea spațiilor. Fie că este vorba de placări de pereți suprapuse, o bandă de material care îndrumă fluxul de clienți, placări pentru casa scărilor, fundal pentru prezentări pe raft, separatoare de cameră sau zone de vânzări. Posibilele utilizări ale acestui material natural sunt la fel de multe și de variate ca și cerințele individuale. RHEINZINK-INTERIEUR LINE oferă baze de design fascinant la nivel conceptual.

Materialul prezintă caracteristici excelente ale formei și o gamă extrem de largă de tehnici de stabilire a unor posibilități nelimitate de design. Protecția transparentă care păstrează permanent patina obținută din producție, apără împotriva influențelor legate de frecventarea masivă a încăperilor unde este utilizat materialul la aplicații interioare. Această mentenanță proprie materialului impresionează prin caracteristicile excelente de curățire. Murdăria poate fi pur și simplu îndepărtată. RHEINZINK este extrem de durabil, arătând prestigios după mult timp.

Prin suprafețele pre-weathered blue-grey și graphite-grey pe care le introduce pentru placarea de pereți și tavane, pentru a conferi accente spațiilor business sau private, ca element de design în construcția de mobilier, RHEINZINK oferă prin intermediul gamei INTERIEUR LINE noi valori interioare, stabilind astfel soluții permanente, fiabile, flexibile, maleabile și durabile.

INTERIEUR LINE aduce beneficii designului interior, permițând detalii și accente proiectelor Dvs., folosind toate caracteristicile impresionante ale acestui material respectat. Cu cei 45 de ani de experiență fără concurență în producția de aliaj cu o puritate de 99,995% zinc, conducem acolo unde ceilalți doar ne urmează!

Pentru detalii referitoare la această temă sau pentru a vă putea comanda propria broșură RHEINZINK-INTERIEUR LINE, accesați secțiunea de Informații din partea stângă jos a acestui newsletter. E-mailul Dvs. va fi direcționat spre noi la adresa info@rheinzink.ro

Dacă aveți alte întrebări sau sugestii pentru noi și doriți să ni le faceți cunoscute accesați secțiunea Idei.

De asemenea, puteți intra în contact cu noi direct de pe pagina de internet www.rheinzink.ro , accesând secțiunea Contact.


În conformitate cu Legea 365/2002 privind comerţul electronic, acest mesaj nu este şi nu poate fi considerat spam, deoarece:
  • acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar
  • adresa d-voastră de e-mail a fost găsită fie pe un site public, fie într-un ghid de afaceri, fie în adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri de afaceri
  • acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita sa beneficiaţi de serviciile companiei noastre şi vă este transmis în dorinţa de a vă ţine la curent cu cele mai noi şi mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru că inţelegem şi apreciem intimitatea d-voastră ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greşeală la dvs.
Acest mesaj este o cerere de comunicare din partea noastră de a vă trimite materiale informative cu referire la serviciile pe care le oferim. In cazul în care nu sunteţi interesat vă rugăm ignoraţi acest e-mail. Conform legislaţiei României, orice firmă are dreptul la o încercare de comunicare comercială cu o anumită persoană.