INFORMAȚII PRIVIND PROTECȚIA DATELOR

Politica de confidențialitate RHEINZINK

Vă mulțumim pentru interesul dvs. pentru mediul RHEINZINK online. Ne dorim să rămaneți de pe site-ul nostru cu informații valoroase despre produsele noastre, despre utilizarea acestora la acoperișuri și fațade, oferindu-vă consultanța de specialitate necesară.

Luăm protecția datelor cu caracter privat în serios și vrem să vă simțiți confortabil atunci când vizitați pagina noastră de internet. Prin urmare, această declarație se referă la acele date care devin publice prin vizitarea site-ului nostru și vă va oferi informații despre confidențialitate. Desigur, respectă dispozițiile legale privind protecția datelor. Angajații noștri sunt obligați să păstreze confidențialitatea datelor și sunt instruiți în mod regulat în domeniul protecției și securității datelor. Mai jos am dori să explicăm pe scurt modul în care protejăm datele dumneavoastră și ce implicații aveți dvs. atunci când utilizați ofertele noastre online. Desigur, respectăm prevederile legale din Legea privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice (Legea Nr. 506/2004 cu toate completările și modificările ulterioare: O.U. Nr.13/2012 devenită Legea Nr. 189/2012) reglementată de Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – ANSPDCP, 
reglementări privind comunicațiile electronice (tehnologie și internet) și alte reglementări de protecție a datelor.

Cu datele dvs. personale puteți avea încredere în noi! Acestea sunt prelucrate în centrul de calcul al companiei noastre mamă din Germania la standarde înalte de siguranță și criptate pentru transmiterea unei societăți afiliate sau asociate în conformitate cu stadiul tehnicii.

Accesul la date

Când pagina de internet RHEINZINK este accesată, datele de acces sunt stocate în scopuri de control și de securitate și ne permit ca un operator de site, identificarea unor date utile pentru noi:

  • numele furnizorului de servicii Internet
  • țara din care ne accesați
  • site-ul de pe care ne vizitați
  • termenul de căutare, dacă ați accesat pagina noastră prin intermediul unui motor de căutare
  • paginile noastre web pe care le vizitați
  • instrumentul de utilizator (browser web, sistemul de operare), cu care le-ați accesat
  • fișierele pe care le-ați descărcat de pe site-ul nostru (de exemplu, documente Word sau PDF)
  • durata vizitei dvs.
  • data și ora vizitei dvs.
  • adresa IP

 

Aceste date sunt analizate de RHEINZINK și ne permit optimizarea ofertelor noastre și a site-ului web.

Datele cu caracter personal

Informațiile personale sunt informații utilizate în mod explicit pentru a determina identitatea. Printre acestea enumerăm numele, adresa poștală sau adresa de e-mail. Pe langă datele de acces, 
datele cu caracter personal stocate de noi sunt folosite doar dacă le oferiți în mod voluntar, de exemplu: ca parte a unei înregistrări, un sondaj, un concurs, o anchetă de contact, de înregistrare pentru un buletin informativ sau de a procesa o comanda online. Datele cu caracter personal vor fi utilizate doar  atunci când este necesar și cu acord legitim.

Dacă sunteți înregistrat cu adresa dvs. de e-mail pentru a primi newsletter-ul nostru, vom folosi adresa dvs. de e-mail pentru punerea în aplicare a serviciului nostru, și de asemenea, pentru servicii în scopuri publicitare proprii, până când vă veți dezabona de la newsletter.

Divulgarea datelor cu caracter personal către terți

RHEINZINK oferă servicii în anumite domenii prin parteneri selectați. Acești parteneri sunt supuși acelorași reglementări stricte de protecție a datelor. Divulgarea datelor cu caracter personal se face numai:

  • pentru prelucrarea datelor, cum ar fi pentru comenzi online
  • în cazuri individuale, în scopul de vă furniza serviciul de care aveți nevoie

 

Pentru mai multe informații, cum ar fi de exemplu declarații făcute în mod voluntar despre principalele domenii de interes, nu vor fi transmise prin RHEINZINK terților. Instituțiilor și autorităților de stat, datele cu caracter personal, sunt transferate numai în cadrul obligațiilor legale sau judiciare.

Link-uri

Pe site-ul nostru puteți accesa hiperlink-uri la alte site-uri. În aceste cazuri, veți fi redirecționat de pe site-ul nostru direct la site-ul corespondent. Puteți vedea acest lucru prin schimbarea URL. Prin redirecționarea la site-ul unui partener de afaceri sau de publicitate, utilizarea datelor cu caracter personal, se va face în conformitate cu politica de confidențialitate a companiei respective. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate pentru politicile de confidențialitate practicate, nu avem nici o influență asupra acestora, și nu putem fi siguri dacă sunt conforme cu normele de protecție a datelor.

Disclaimer pentru link-uri

În ceea ce privește site-ul nostru online și redirecționarea prin link-uri pe alte site-uri corespondente, declarăm următoarele:

Nu avem nici o influență asupra proiectării și conținutului paginilor legate, nici în proiectarea inițială a acestor pagini pe Internet, 
atunci când stabilim link-urile noastre și nici la o dată ulterioară, dacă acestea au fost actualizate. De asemenea, nu este posibilă examinarea totală a conținutului unui site legat, nici nu putem influența conținutul paginilor altor site-uri.


Cererea de informații și dreptul de retragere

Dacă solicitați reprezentanților RHEINZINK 
în scris, rectificarea datelor cu caracter personal, pentru a nu continua folosirea lor sau ștergerea acestora, vom face acest lucru imediat. Sunteți  înregistrat ca utilizator și vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a vizualiza datele dumneavoastră și de a le șterge sau modifica.

Anumite servicii ale site-ului nostru le puteți utiliza numai dacă ați consimțit la prelucrarea și transferul datelor dumneavoastră. Aceastea se refera la down-load de prospecte și broșuri și  la solicitearea de informații. Puteți în orice moment, fără notificare, să aflați informații despre  datele dvs. stocate de noi. Puteți bloca oricând datele colectate cu noi, corecta sau șterge, face obiecții cu privire la scopurile anonime sau sub pseudonim de colectare a datelor și de optimizare a stocării de către site-ul nostru. De asemenea, puteți retrage în orice moment, acordul dat pentru divulgarea de date, colectarea datelor și utilizarea datelor fără explicații. Pentru aceasta, trimiteți o cerere scrisă reprezentanților RHEINZINK în România.

Utilizarea de cookies prin folosirea Google Analytics

Site-ul nostru folosește Google Analytics, un serviciu de analiză web oferit de Google Inc. Google Analytics utilizează "cookies". Ele servesc pentru a face oferta noastră mai ușor de utilizat, eficientă și mai sigură sau să permită utilizarea anumitor funcții. Acestea acoperă, de exemplu, informații despre sistemul de operare, browser-ul, adresa IP, site-ul (adresa URL), data și ora vizitei dvs., care este site-ul accesat anterior site-ului nostru. Informațiile generate de acest fișier text cu privire la utilizarea site-ului nostru sunt transmise la un server Google în SUA și depozitate acolo. Google va folosi aceste informații pentru a evalua utilizarea de către dvs. a site-ului nostru, de a oferi rapoarte privind activitatea site-ul pentru operatorii site-ului și furnizarea de alte date despre utilizarea site-ului și furnizarea de servicii conexe de Internet. Cu excepția cazurilor prevăzute de lege, în situația în care părți terțe prelucrează informațiile în numele Google, Google va transmite aceste informații terței părți. Această utilizare se face anonim sau sub pseudonim. Informații detaliate pot fi găsite direct pe Google http://www.google.com/intl/ro/policies/privacy

Puteți refuza utilizarea de cookies prin selectarea setărilor corespunzătoare din software-ul browser-ului. Noi subliniem, totuși, că nu puteți utiliza opțional la maximum în acest caz toate caracteristicile acestui site. Puteți preveni, de asemenea, datele generate de cookies cu privire la utilizarea de către dvs. a site-ului (inclusiv adresa IP)  și prelucrarea acestor date de către Google, prin descărcarea și instalarea următorului link http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en


Pentru mai multe informații despre Termeni de utilizare și Politica de confidențialitate accesați  
www.google.com/analytics/terms/ sau www.google.com/intl/ro/policies/  (informații generale cu privire la Google Analytics și protecția datelor). Vă reamintim că  Google Analytics prin codul  "gat._anonymizeIp ();" s-a extins, pentru a asigura o colecție anonimă de adrese IP (așa-numita IP-mascată).

Puteți seta browser-ul dvs. astfel încât să fiți informați cu privire la utilizarea de cookies, ca acesta decidă de la caz la caz dacă să accepte sau să excludă acceptarea de cookies. Pentru mai multe informații, vă rugăm consultați instrucțiunile de utilizare ale browser-ului de Internet. În situația non-acceptării de cookies, funcționalitatea site-ul nostru poate fi limitată. Setarea acceptarii de  cookies pe calculatorul dumneavoastră nu provoacă nici un rău și nu conține viruși.

Noi folosim Google Analytics, de asemenea, pentru a evalua datele de la AdWords în scopuri statistice. Dacă nu doriți acest lucru, puteți dezactiva această opțiune prin intermediul setărilor contului dvs. (www.google.com/settings/ads/onweb/?hl=ro)

 

Ce numim cookies?

Cookies sunt fișiere text foarte mici care sunt stocate pe PC-ul dvs., în cazul în care vă deplasați pe portalurile de internet ale RHEINZINK. Ele sunt folosite doar pentru a vă distinge PC-ul de PC-urile altor utilizatori care accesează aceleași site. Utilizarea de cookies este inevitabilă în personalizarea serviciilor pe portalurile noastre de internet. Cookies-urile noastre nu conțin nici o informație personală. De pe serverele noastre, cookies-urile stocate pot fi  citite din nou doar de către noi și de nici un alt site extern. Cele mai multe browsere sunt setate astfel încât să accepte cookies în mod automat. Dacă nu doriți să beneficiați de cookies, puteți dezactiva această funcție în browser-ul dumneavoastră. Vă rugăm să consultați setările individuale ale browser-ului. Desigur, puteți vizualiza site-ul nostru, fără cookies. Însă, acest lucru poate duce la restricții funcționale ale ofertelor noastre.

Sunt cookies periculoase?

Cookies nu sunt periculoase pentru computer. Unele companii folosesc această tehnologie pentru a colecta datele în scopuri de cercetare de piață și de publicitate. Cookies-urile noastre sunt utilizate exclusiv în scopul descris mai sus. Puteți seta browser-ul, fie să poată primi cookies-urile noastre, fie aveți posibilitatea de a folosi portalurile noastre de internet fără funcționalitatea cookies-urilor. În ultimul caz, în urma accesării site-ului nostru, întrebările adresate nouă  nu pot fi salvate, fiind necesar un minim de date din partea dvs.

Avertizare cookies

Browser-ul dumneavoastră poate fi setat astfel încât acesta să afișeze un avertisment de fiecare dată când primește un cookie. Având în vedere că un cookie de identificare trebuie să fie retrimis când se accesează fiecare pagina de pe portalul RHEINZINK, acest mesaj devine deranjant. Prin urmare, ar trebui să dezactivați aceste avertismente din browser.

Alt conținut activ (de exemplu, Javascript, ActiveX)

Javascript, ActiveX sau alte elemente de control și limbaje de scripting în paginile web care conțin elemente de procesare pot fi dezactivate din motive de securitate de la browser în orice moment. Paginile noastre web rămân navigabile fără Javascript.

Securitatea datelor

RHEINZINK are măsuri tehnice și organizatorice de securitate pentru a proteja datele administrate de noi împotriva manipulării accidentale sau intenționate, pierderii, distrugerii sau împotriva accesului persoanelor neautorizate. Măsurile noastre de securitate sunt îmbunătățite continuu în conformitate cu evoluțiile tehnologice.

Informațiile dvs. personale sunt stocate pe serverele RHEINZINK din Germania.

Disclaimer pentru daune

Pentru daunele rezultate din utilizarea site-ul nostru de internet și magazinului nostru online (Germania), indiferent de aceste rezultate, suntem răspunzători numai pentru rea intenție sau neglijență gravă a reprezentanților noștri legali sau a angajaților executivi. Acest lucru se aplică și în cazul încălcării obligațiilor precontractuale sau subsidiare, în cazul unei acțiuni ilegale, precum și în cazul unui prejudiciu în consecință cauzat de un defect.

Vom răspunde, dacă este necesar, numai în măsura în care prejudiciul suferit a fost previzibil. Răspunderea noastră se limitează, în fiecare caz la 3.000,00 EUR per cerere.

Cele de mai sus nu se aplică în cazul în care și în măsura în care prejudiciul se datorează faptului că unul dintre reprezentanții noștrii legali sau angajații noștri executivi încalcă obligația contractuală cu intenție sau neglijență gravă.

Punerea în aplicare și respectarea politicii de confidențialitate

RHEINZINK,  
s-a angajat la punctele menționate mai sus în ceea ce privește protecția datelor să respecte acest procedeu  așa cum este el descris. Dacă aveți întrebări cu privire la prelucrarea informațiilor dumneavoastră personale, ne puteți contacta. Suntem fericiți, de asemenea, în cazul primirii cererilor de informații, sugestii sau reclamații.

Notă cu privire la drepturile noastre de autor și a altor drepturi de proprietate intelectuală

Ne rezervăm toate drepturile de autor pe portalul nostru de Internet, în special în ceea ce privește proiectarea, prezentarea, conținutul și ofertele, precum și software-ul corespunzător și conținutul său, toate drepturile de copyright și alte drepturi de proprietate intelectuală.

Consimțământ

Vă rugăm să rețineți că politica noastră de confidențialitate poate fi revizuită ca urmare a modificărilor specificate în serviciile noastre, sau din cauza modificărilor din legislație. Vă vom anunța prin e-mail despre orice modificare a politicii de confidențialitate și dacă  este necesar, vă vom cere consimțământul pentru a fi de acord cu aceste schimbări.

Brașov, 23.10.2014

RHEINZINK worldwide

Ne puteți contacta la:
 
telefon: 0040 268 546550
fax: 0040 268 546551